Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän yläkaupunki yllättää jälleen – Lainapulkka kuljettaa jouluostokset kotiin

Jyväskylän yläkaupunki yllättää jälleen – Lainapulkka kuljettaa jouluostokset kotiinLainapulkka

Yläkaupungin yrittäjien yllätykset jatkuvat. Nyt kun lunta viimein on saatu maahan, voi Kauppakadun varren pulkkaparkeista napata alleen vihreän lainapulkan. Pulkka kuljettaa jouluostokset mukisematta kotiovelle saakka ja tarjoaa vielä oivan tilaisuuden mäenlaskuun takaisin tullessa. Pulkka lainataan ja palautetaan pulkkaparkeista, joita on Galleria Patinan, Aarre Store JKL:n ja Jyväskylän Taidemuseon yhteydessä.

Tempauksen toteuttavat yhteistyössä Yläkaupungin yrittäjät ry ja Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämishanke.

Yllättävä yläkaupunki on monipuolinen paikallisten palveluiden ja erikoisliikkeiden korttelialue. Kivijalkaliikkeiden näyteikkunoissa riittää ihasteltavaa ja sisällä liikkeissä saa henkilökohtaista palvelua ja asiantuntemusta. Liikkeitä löytyy optikosta ruokakauppaan.

– Yläkaupungilla toimii pääasiassa paikallisia yrityksiä, joiden ammattitaito ja palvelu on erinomaista ja yksilöllistä. Liikkeitä on moniin eri tarpeisiin ja joulun alla monesta putiikista löytyy paikallisia lahjaideoita. Yläkaupungin henki on nähtävissä muun muassa kasvavassa yhteistyössä alueen eri toimijoiden kesken, toteaa Ursula Rautell Kalaliike Mäkisen yrittäjä ja Jyväskylän Yläkaupungin yrittäjät ry:n puheenjohtaja.

Samalla hän toivottaa kaikki tervetulleeksi juhlistamaan Jyväskylän Ylämummoa 2017. Yleisöäänestyksen voittaja julkaistaan lauantaina 16.12. Galleria Patinassa kello 12.

Yhdistyksen lokakuussa aloittama pysäköintihyvityskampanja on käynnissä lauantaihin 16.12. saakka. Pihakadulla on käytettävissä yli 40 pysäköintipaikkaa. Yhdessä alueen poikkikatujen pysäköintipaikkojen sekä P-Cygnaeusparkin pysäköintitalon kanssa yläkaupungilla löytyy pysäköintitilaa autoileville asiakkaille.

Lisätietoja:
Ursula Rautell, puheenjohtaja, Yläkaupungin yrittäjät ry
Puhelin 040 739 4001
Sähköposti
ursula[at]kalaliikemakinen.fi

Pirkko Flinkman, projektipäällikkö, Jyväskylän kaupunki
Puhelin (014) 266 1862
Sähköposti pirkko.flinkman[at]
jkl.fi

14.12.2017Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje