Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Miten syntyi kirja Anssi Kelasta? Kirjan tekijät Jean Ramsay ja Kalle Björklid Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraina 19.12.

Miten syntyi kirja Anssi Kelasta? Kirjan tekijät Jean Ramsay ja Kalle Björklid Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraina 19.12.

Anssi Kela - Kosketusetäisyydellä -kirjan tekijät Jean Ramsay ja Kalle Björklid saapuvat kirjailijavieraiksi Jyväskylän kaupungin pääkirjastoon (Vapaudenkatu 39–41, Minnansali, 1. krs) tiistaina 19.12. klo 18.00. He haastattelevat toisiaan kirjan tekemisen vaiheista ja taustoista sekä kertovat tarinoita kuvien ja tekstin takaa.

Ramsay ja Björklid pysyivät vuoden verran tiiviisti Anssi Kelan matkassa dokumentoiden artistin elämää. Kirja raottaa myös Kelan menneisyyttä ja pyrkii rakentamaan hänestä tarkan kuvan artistina ja ihmisenä.

Jean Ramsay on musiikkikirjoittaja, jonka tekstejä on julkaistu muun muassa Rumbassa ja Rytmissä. Kalle Björklid on jyväskyläläinen valokuvaaja, joka on aiemmin tehnyt kirjat PMMP:stä ja Jenni Vartiaisesta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Aapo Ruuttunen, informaatikko, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4146, aapo.ruuttunen[at]jkl.fi

www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto
www.jyvaskyla.fi/kirjasto
Instagram @jklkirjasto

14.12.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje