Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä Mattilan perhetukikodin lapset pääsevät opiskelijoiden järjestämälle elämysmatkalle

Jyväskylässä Mattilan perhetukikodin lapset pääsevät opiskelijoiden järjestämälle elämysmatkalle

Mattilan perhetukikodin lapset pääsevät nauttimaan erilaisista elämyksistä Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoiden TosiHyvi-tiimin organisoimassa tapahtumapäivässä. Luvassa on muun muassa joulutunnelmaa, kädentaitoja ja liikunnan riemua.

Lapset pääsevät useampiin erilaisiin aktiviteetteihin ja elämyskohteisiin tulevan lauantaipäivän aikana. Tapahtuma toteutuu roadtrip-henkisesti.
– Hyppäämme bussiin ja käymme eri kohteissa. Taidepajassa askartelemme kortteja ja tonttuja, Jumpparkissa liikumme ja Keski-Suomen pelastuslaitoksella tutustumme pelastuslaitoksen toimintaan. Tietysti päivään kuuluu myös ruokailut ja hyvät eväät, kertoo opiskelija Ina Saavalainen elämyspäivän kulusta.

Tapahtuman järjestäminen kuuluu opiskelijoiden syksyn yrittäjyyskurssin opintoihin.
– Halusimme pientiimimme kanssa järjestää tapahtumamme niille ihmisille, joilla itsellään ei ole niin hyviä mahdollisuuksia harrastaa. Toivomme, että tapahtuma on lapsille mukava, elämyksellinen sekä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä vahvistava. Iso kiitos jokaiselle mukanaolijalle ja tapahtuman järjestämisen mahdollistajalle. On ilo saada tehdä yhteistyötä näin monen upean tahon kanssa, Saavalainen tiivistää.

– Olemme tosi onnellisia lasten puolesta. Suurkiitokset opiskelijoille ja sponsoreille. Tämä on mahtava ja konkreettinen tapa lisätä lasten osallisuutta. Olemme iloisia, että lapset saavat mielenkiintoisen elämyspäivän, kiittelee johtaja Pia Liukkonen Mattilan perhetukikodista.

Opiskelijat järjestävät tapahtuman voittoa tavoittelemattomasti sponsoreiden ja yhteistyökumppaneiden tuella. Tapahtumaa tukevat Taidetarvike Flyktman, Tilausliikenne Paajanen, Jumppark Jyväskylä, Safkamestarit, Mummin Pullapuoti, Panda Oy, Elonen Oy, Kotisun Oy, Päivätoiminta Kipinä Oy, Renovo Oy ja Osuuskauppa Keskimaa.

Mattilan perhetukikoti on Jyväskylän kaupungin ylläpitämä lastensuojeluyksikkö 0-12 -vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen.

www.facebook.com/Lasten-elämysmatka-382850448838700/
www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/lastensuojelu/huostaanotto/perhetukikoti

Lisätietoja:
opiskelija Ina Saavalainen,
Mattilan perhetukikodin johtaja Pia Liukkonen, p. 050 337 0137

14.12.2017Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje