Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ensi vuoden keskustan katumuutokset esittelyssä tulevana maanantaina

Ensi vuoden keskustan katumuutokset esittelyssä tulevana maanantaina

Havainnekuva Väinönkadulta
Havainnekuva Väinönkadulta

Väinönkadun kävelykadulla ja Yliopistonkadulla on suunnitelmissa tehdä uudistuksia tulevana kesänä. Väinönkatu muutetaan kävelykaduksi Vapaudenkadun ja Yliopistonkadun väliseltä osuudelta. Katuremontti on jo aloitettu ja se jatkuu ensi keväänä. Tavoitteena on saada katu pinnoitettua ja kalustettua jo vuoden 2018 aikana. Yliopistonkadulla puolestaan laaditaan katusuunnitelmaa Vaasankadun ja Kilpisenkadun väliselle osuudelle. Suunnitelmissa on uusia liikenteeseen ja hulevesien käsittelyyn liittyviä järjestelyjä sekä lisätä viheralueita. Kadun remontointi aloitetaan keväällä 2018 Vaasankadun ja Cygnaeuksenkadun välillä ja jatketaan kortteli kerrallaan Kilpisenkatuun saakka vuoteen 2019 mennessä.

Tervetuloa tutustumaan katusuunnitelmaluonnoksiin jouluisen glögin äärelle maanantaina 18.12. klo 16.00 – 19.00 Aalto-salille, Väinönkatu 7. Paikan päällä kaupungin edustajia sekä kohteiden suunnittelijoita kertomassa ja keskustelemassa suunnitelmista.

Lisätiedot:

- rakennuttajainsinööri Tapio Koikkalainen, p. 014 266 7594, tapio.koikkalainen@jkl.fi

13.12.2017Ilona Hokkanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje