Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaisopiston kevätlukukauden kursseille voi ilmoittautua keskiviikkona 13.12. lähtien

Jyväskylän kansalaisopiston kevätlukukauden kursseille voi ilmoittautua keskiviikkona 13.12. lähtien

Jyväskylän kansalaisopisto tarjoaa kevätlukukaudella 2018 laajan valikoiman mm. historiaa, käsitöitä, kieliä, liikuntaa ja taidetta käsitteleviä kursseja. Toimintaa on lapsille, nuorille ja aikuisille. Kurssien lisäksi opisto järjestää suuren joukon maksuttomia yleisötilaisuuksia.

Jyväskylän kansalaisopiston kevään 2018 kurssiesite on jaettu koteihin Jyväskylässä, Luhangassa, Muuramessa ja Uuraisilla 8.–9.12. Esitettä on jaossa myös kansalaisopiston neuvonnassa, Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteissä ja Jyväskylän yhteispalvelupisteissä. Esitteen voi käydä hakemassa myös Muuramen, Uuraisten ja Luhangan kirjastoista.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 13.12.

Ilmoittautuminen kevätlukukauden uusille kursseille alkaa keskiviikkona 13.12.2017 kello 16.00. Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti, joten kannattaa toimia ripeästi.

Kurssien sisältöön, maksuihin, peruutusehtoihin ja mahdollisiin muutoksiin kannattaa perehtyä jo ennen ilmoittautumista. Jos aprikoit kurssivalintoja ja haluat opintoneuvontaa ennen ilmoittautumista, ota yhteyttä aineryhmien suunnittelijaopettajiin.

Jos tulet kurssivalinnassasi katumapäälle, voit perua ilmoittautumisesi maksutta kahdeksan päivää ennen kurssin alkua. Jos peruutat ilmoittautumisesi tämän jälkeen tai jätät peruutuksen kokonaan tekemättä, kansalaisopisto laskuttaa koko kurssimaksun. Maksun maksamatta jättäminen tai kurssilta poisjäänti eivät riitä peruutukseksi.

Miten ilmoittaudun kurssille? – Netissä, puhelimitse tai asioimalla opiston neuvonnassa

Suurin osa opiskelupaikoista varataan internet-osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla. Internetissä ilmoittautuminen on mahdollista ympäri vuorokauden.

Ilmoittautua voi myös soittamalla kansalaisopiston puhelinpalveluun, p. 014 266 0107. Ilmoittautumisia otetaan vastaan seuraavina aikoina:
ke 13.12. kello 16–18
to 14.12. kello 10–15
pe 15.12. kello 10–14

Voit ilmoittautua kurssille myös asioimalla opiston neuvonnassa (Vapaudenkatu 39–41, 1. krs). Opiston neuvonta on avoinna 5.1.2018 saakka ma–to kello 10–15, pe kello 10–14.

Huom. Neuvonta on suljettu joulun ja uudenvuoden välisen ajan 23.12.2017–1.1.2018.

Kipinä-kortilla opiskelemaan kansalaisopistoon

Kipinä-kortti on Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluetuus työllisyys-, sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaille. Etuus myönnetään sosiaalisin ja taloudellisin perustein. Kipinä-korttia myöntävät työllisyys-, sosiaali- ja terveyspalvelujen työntekijät.

Jyväskylän kansalaisopistossa Kipinä-kortilla on mahdollista saada maksuton opiskelupaikka kurssilta, joka ei ole täyttynyt kurssin alkuun mennessä. Etu koskee myös lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen ryhmiä.

Samalla, kun suosituimmilla kursseilla jää paljon ilmoittautujia varasijoille, jäävät jotkut kurssit vajaiksi, ja ne joudutaan sen vuoksi perumaan. Kansalaisopisto haluaa tarjota oppimisen iloa, uusia kokemuksia ja yhdessä tekemistä ihan jokaiselle. Lisätietoa Kipinä-edusta löydät opiston verkkosivulta www.jyvaskyla.fi/kipina

Kevätlukukauden opetus alkaa maanantaina 8.1.2018. Tervetuloa opiskelemaan!

Lisätietoja:
Sini Louhivuori, rehtori, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4087

www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto
www.facebook.com/JKLkansalaisopisto

12.12.2017Pekka Piippa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje