Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tuhansia tonttulakkeja vilahteli Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen paikallisliikenteessä Linkin Tonttulakkipäivänä 9.12.

Tuhansia tonttulakkeja vilahteli Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen paikallisliikenteessä Linkin Tonttulakkipäivänä 9.12.

Jyväskylän seudun joukkoliikenteessä vietettiin lauantaina 9.12. jo perinteeksi tullutta joulunalusajan Tonttulakkipäivää. Tonttulakkipäivänä matkat paikallisliikenteen Linkki-linja-autoissa sekä seutuliikenteen Waltti-autoissa olivat ilmaisia, jos asiakkaalla autoon noustessa oli päässä tonttulakki. Päivän aikana Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueilla tehtiin kaikkiaan reilut 19 500 matkaa, joista runsaat 9000 kuitattiin tonttulakilla.

Erityisen suosittu Tonttulakkipäivä oli lapsiperheiden ja pikkujouluporukoiden keskuudessa. Tänä vuonna myös 55 paikallista toimijaa lähti mukaan Tonttulakkipäivän viettoon ja houkutteli tonttulakkiasiakkaita erityisin eduin ja tarjouksin. Moni suuntasi Tonttulakkipäivän kyydeillä jouluostoksille ja -tapahtumiin, esimerkiksi Hippoksen Joulumarkkinoille, Taidemuseon Jouluiselle Taidebasaarille, Käsityömuseon Käsityöläisten joulutorille sekä kauppakeskuksiin Seppälään, Keljoon, Palokkaan ja Muurameen.

Tonttukansa oli kutsuttu Jyväskylän keskustan kävelykadun Kompassille kello 14 otettavaa joukkokuvausta varten. Kokoon saatiinkin mukava tonttujoukko ja valokuvat ovat nähtävissä osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/tonttulakkipaiva.

Tempauksen järjestäjänä toimiva Jyväskylän seudun joukkoliikenne kiittää lämpimästi kaikkia Tonttulakkipäivän osallistujia, matkustajia, kuljettajia ja yhteistyökumppaneita sekä toivottaa hyvää joulunaikaa!

Lisätiedot: Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi

12.12.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje