Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Rock Academyn vuoden viimeisessä klinikassa keskiviikkona 13.12. rocktoimittaja Nalle Österman

Jyväskylä Rock Academyn vuoden viimeisessä klinikassa keskiviikkona 13.12. rocktoimittaja Nalle Österman

Keskiviikkona 13.12. klo 18 – 20 Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään avoin klinikka artistien ja median välisestä suhteesta. Klinikan vetää rocktoimittaja ja kirjailija Björn ”Nalle” Österman, joka on kirjoittanut lähes kolmenkymmenen vuoden ajan esimerkiksi Rumbaan, Suosikkiin, Soundiin, Hymyyn ja Hufvudstadsbladetiin.

Muusikkona hän on levyttänyt ja keikkaillut muun muassa Gandalfin, Chaosbreedin, Sonic Rootsin ja Dropzonen kanssa.

Österman antaa klinikassa vinkkejä uusille yhtyeille ja artisteille, kuinka ne voivat lähestyä mediaa. Klinikka on tarkoitettu kaikenikäisille asiasta kiinnostuneille.

Kulttuurikahvila Kisko on avoinna illan aikana.

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut.

Lisätiedot:

Esa Linna
nuorisonohjaaja, mediakasvatus
p. 040 556 8726

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
p. 040 777 4073

8.12.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje