Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lasten Lysti päättyy VauvaTUUTTI-tapahtumaan 10.12. Jyväskylän kaupunginteatterissa

Lasten Lysti päättyy VauvaTUUTTI-tapahtumaan 10.12. Jyväskylän kaupunginteatterissa

VauvaTUUTTI-tapahtuma tarjoaa sunnuntaina 10.12. Jyväskylän kaupunginteatterissa (Vapaudenkatu 36) klo 14-17 vauvoille perheineen aisteja herättelevän visuaalisen taidemaailman. Kaupunginteatterin lämpiössä ja pienellä näyttämöllä järjestetään eri taidelajien toimintapisteitä ja mukana on mm. tanssia, musiikkia ja värikylpyä. Tapahtumassa esiintyy myös Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU ensi-iltateoksellaan Masussa. Tutkijakoordinaattori Tarja Pääjoen vetämässä vanhemmille suunnatussa keskustelussa aiheena on taidekasvatus osana varhaiskasvatusta.

Vauvan vinkkeli -taidenäyttelyssä on aisteja kutittelevia taideteoksia, jotka on toteutettu vauvaperspektiivistä. Teoksia katsellaan ja ihmetellään yhdessä vanhemman kanssa joko makuulta tai sylistä. Teosten teemat ovat vauvoille tuttuja: värejä, valoa, suuria kuvia, kontrasteja ja hymyileviä kasvoja. Näyttelyn taiteilijat ovat kuvataiteilija Minja Revonkorpi, valokuvaaja Aino Huotari, Marjo Hokkanen (Käsin väännettyä) ja Leena Junnila (Onni ja Ilona).

TaidePiiLO ry:n tuottama VauvaTUUTTi on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma on jatkossa tarkoitus järjestää vuosittain samana vuonna syntyneille lapsille perheineen.

Liput 5 €, perhelippu 15 € (max 4 hlö) ovelta. Vain käteismaksu.

http://www.taidepiilo.fi/
https://www.facebook.com/events/133563080587578/

Lisätietoja:
- TaidePiiLO ry: Mari Hautala, p. 040 822 4219, taidepiilo(at)gmail.com
- Jyväskylän kulttuuripalvelut: kulttuurituottaja Suvi Lindell-Mäkelä, p. 014 266 4043, suvi.lindell-makela(at)jkl.fi

8.12.2017Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje