Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Asukasilta Vesangan koululla 12.12. klo 17.30

Asukasilta Vesangan koululla 12.12. klo 17.30

Tervetuloa keskustelemaan Vesangan alueen perusopetus-, varhaiskasvatus- ja kirjastopalvelujen tulevaisuuden suunnitelmista ja tilaratkaisuista Vesangan koulun liikuntasalissa järjestettävään asukasiltaan tiistaina 12.12. klo 17.30-19.00.

Vesangan koulun määräaikaisesta koulutilaelementistä luovutaan kesällä 2018 ja koulun tarpeesta nousevan lisärakentamisen hankesuunnittelu on ajankohtaista. Lisärakentamista suunnitellaan huomioiden tulevien vuosien tilankäyttötarpeet sekä uudenlaisten oppimisympäristöjen rakentamisen periaatteet.

Ennen lisätilan valmistumista Vesanka-talossa joudutaan tekemään muutoksia kirjasto- ja koulutiloissa. Muutokset mahdollistavat nykyisten tilojen monimuotoisemman käytön. Tilaisuudessa esitellään suunnittelun tämän hetken tilannetta ja keskustellaan tulevasta.

Mukana keskustelemassa ovat sivistyksen toimialajohtaja Eino Leisimo, perusopetuksen palvelujohtaja Tuija Rasinen, varhaiskasvatuksen palvelujohtaja Hannamaija Väkiparta sekä kirjastotoimenjohtaja Seija Laitinen-Kuisma, Tilapalvelun hankesuunnitteluarkkitehti Kaisa Jokinen ja kaavoituksesta kaavoitustutkija Anna Isopoussu. Myös sivistyksen osallisuustyöstä vastaava suunnittelija Tanja Räty on mukana.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki, perusopetuksen palvelujohtaja, Tuija Rasinen, p. 014 266 4984

5.12.2017Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje