Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lauantain influenssarokotuspäivään pääsee tonttulakki päässä ilmaisella Linkki-kyydillä

Lauantain influenssarokotuspäivään pääsee tonttulakki päässä ilmaisella Linkki-kyydillä

Jyväskylän Kyllön terveysasemalla ja neuvolassa on vuoden viimeinen influenssarokotuspäivä lauantaina 9. joulukuuta. Samana päivänä Jyväskylän paikallisliikenteessä vietetään Tonttulakkipäivää, jolloin tonttulakki päässä voi matkustaa Linkki-linja-autoissa ilmaiseksi. Paikallisliikenteeseen on jälleen varattu myös ylimääräinen Linkki-linja-auto ajamaan linjoilla 1, 2 ja 27 keskustan ja Kyllön välillä lauantaina klo 9.30 alkaen, niin tonttu- ja rokotusruuhkassa Linkit pysyvät aikataulussa.

Kyllön terveysasemalla ja neuvolassa on ovet auki rokotuksiin tuleville lauantaina 9.12. klo 8–13. Joulukuussa rokotuksen ehtii saada vielä Hankasalmen terveysasemalla tiistaina 12.12. klo 10–15.30. Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen (Jyte) viimeinen influenssarokotuspäivä on Kyllössä lauantaina 13. tammikuuta. Rokotuspäivinä voi tarvittaessa uusia myös jäykkäkouristus- eli tetanusrokotuksensa.

Maksuttomaan influenssarokotukseen oikeutettuja riskiryhmiä ovat esimerkiksi kaikki 65 vuotta täyttäneet, kaikki 6–35 kuukauden ikäiset lapset, raskaana olevat naiset, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat, vakavalle influenssalle alttiiden lähipiiri ja varusmiespalveluksen tai vapaaehtoisen asepalveluksen aloittavat.

Rokotuspäivinä Kyllön terveysaseman 2. kerroksen Terve-tapahtumassa voi käydä ilman rokottautumistakin. Yksi huone on varattu rauhoittumiseen ja lepäämiseen rokotuksen jälkeen.

Kaikki Jyten rokotusajat ja -paikat

Lisätietoja:
Linkki-aikataulut
Tonttulakkipäivä
Kyllön rokotuspäivät: Mirva Molkkari, osastonhoitaja, Kyllön terveysasema, p. 014 266 2028i
Hankasalmen rokotuspäivä: Tuula Jaakkola, osastonhoitaja, Hankasalmen terveysasema, p. 014 267 1958
Neuvoloiden rokotuspäivät: Niina Romo, osastonhoitaja, p. 014 266 2220
Rokote ja kausi-influenssatilanne: Marja Autere, apulaisylilääkäri, p. 014 266 2053

4.12.2017Elina Gråsten

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje