Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Novellikoukuissa virittäydytään joulutunnelmaan Vaajakosken aluekirjastossa 4.12. ja pääkirjastossa 11.12.

Novellikoukuissa virittäydytään joulutunnelmaan Vaajakosken aluekirjastossa 4.12. ja pääkirjastossa 11.12.

Vaajakosken aluekirjaston Novellikoukussa virittäydytään joulun odotukseen maanantaina 4.12. klo 17.00. Luvassa on novelleja, joissa joulua vietetään monenlaisissa tunnelmissa: on kodin lämpöä, kuusen tuoksua, iloa ja joulurauhaa, mutta aina joulunvietto ei suju näin idyllisissä merkeissä. Yhtä kaikki, sekä perinteiset että modernit joulutarinat johdattavat pohtimaan joulun olemusta ja merkitystä.

Joulukuun Novellikoukku järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kansalaisopiston kanssa. Paikalla on tapahtuman ajan kansalaisopiston käsityöopettaja antamassa vinkkejä ja opastamassa neulomisen alkuun. Vielä ehtii tekemään jotain kivaa pukinkonttiin!

Tule mukaan oman käsityösi kanssa, tai istahda vain kuuntelemaan ääneen luettuja novelleja. Lukijana kirjastonhoitajamme Tiiu. Kirjasto tarjoaa novellikoukkulaisille lämmintä glögiä.

Lisätietoja: Vaajakosken aluekirjasto (Urheilutie 36 B) p. 014 266 4144

Pääkirjaston Novellikoukku maanantaina 11.12.

Käsityöt ja novellit kohtaavat Tietotorilla pääkirjaston 2. kerroksessa maanantaina 11.12. klo 18.00. Joulukuun Novellikoukussa kuullaan sekä jouluisia että satavuotiasta Suomea juhlistavia novelleja. Kirjasto tarjoaa novellikoukkulaisille kahvia ja teetä. Tule mukaan oman käsityösi kanssa tai istahda vain kuuntelemaan ääneen luettuja novelleja.

Lisätietoja: ma 4.12. lähtien Leena Kruuti, Jyväskylän kaupunginkirjasto (Vapaudenkatu 39 –41), leena.kruuti[at]jkl.fi, p. 014 266 4103

1.12.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje