Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Suomen 100-vuotisjuhla näkyy Jyväskylässä myös ruokalistalla

Suomen 100-vuotisjuhla näkyy Jyväskylässä myös ruokalistalla

Suomen 100-vuotisjuhla näkyy myös Jyväskylän kaupungin ruokapalvelun Kylän Kattauksen ruokalistalla. Päiväkotien ja koulujen asiakkaat nauttivat juhlalounaan itsenäisyyspäivän aattona 5.12. Vanhus- ja vammaispalvelujen sekä terveysasemien ja Keski-Suomen keskussairaalan asiakkaille juhlalounas tarjotaan itsenäisyyspäivänä 6.12.

Pöytään katetaan perinteisiä suomalaisia ruokia, kuten karjalanpaistia, naudanpaistia, lohta ja perunasosetta jälkiruoan kera. Juhlalounaan sisällössä on asiakaskuntakohtaisia eroja. Ruokalistoihin voi tutustua osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu/ruokalistat.

Kylän Kattaus on tehnyt Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Ruoanjakelijasta palvelulinjastoon -julkaisusarjan, jossa kerrotaan julkisen ruokapalvelun kehityksestä Suomen itsenäisyyden aikana. Vuosikymmenten kuluessa ruoka on monipuolistunut ja koululaiset ovat saaneet oikeuden ilmaiseen kouluruokaan. Myös tekniikan kehitys on vaikuttanut ruokapalvelualaan. Julkaisusarja löytyy netistä osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu.

Lisätietoja:
- lasten ja nuorten ruokailun vastaava palvelupäällikkö Paula Puikkonen, puh. 014 266 8330
- sosiaali- ja terveyspalveluiden ruokailun vastaava palvelupäällikkö Merja Tarasow, puh. 014 266 8281
- https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu

1.12.2017Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje