Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä-lehti 5/2017 ilmestyy tänään 29.11.

Jyväskylä-lehti 5/2017 ilmestyy tänään 29.11.

Jyväskylän kaupungin tiedotuslehden numero 5/2017 ilmestyy tänään keskiviikkona. Jyväskylä-lehden aiheita ovat muun muassa kaupungin ensi vuoden talousarvio, uusi kaupunkistrategia ja sote-palveluiden valinnanvapauskokeilun laajeneminen.

Takasivulta löytyy Joulukylä Jyväskylä -kokonaisuus, johon on koottu joulun ajan tapahtumatietoja. 16-sivuisen lehden välissä on Kaavoituskatsaus 2018–2020 -liite, jossa kerrotaan kaupunkisuunnittelun lähiaikojen näkymistä.

Jyväskylä-lehti on luettavissa osoitteessa http://jyvaskyla.netpaper.fi/4129.

Jyväskylä-lehti jaetaan koteihin Jyväskylän Jakelut Oy:n jakelualueella tänään keskiviikkona ja kaupungin reuna-alueilla postin mukana huomenna torstaina. Lehteä on saatavilla myös useista jakelupisteistä. Lehti jaetaan myös niihin postiluukkuihin ja -laatikoihin, joissa on Ei mainoksia -kyltti. Jakelua koskeviin kysymyksiin vastaa Jyväskylän Jakelut Oy (www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute, p. 045 230 3015).

Palautetta lehdestä voi lähettää lehden toimituksen osoitteeseen tiedotuslehti@jkl.fi.

Lehden ilmestymis- ja aineistoaikataulut löytyvät osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/viestinta/lehdet.

29.11.2017Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje