Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 7.12.2017

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 7.12.2017

Varhaiskasvatuksen Asiakasraadin seuraava kokous on torstaina 7.12. Raadin kokouksen
aiheena on Jyväskylän yksityiset varhaiskasvatuspalvelut sekä niiden ohjauksen, neuvonnan ja valvonnan toimintaohjeet. Illan toisena aiheena kehittämiskoordinaattori Senja Hirsjärvi esittelee Keski-Suomen lasten ja perheiden parhaaksi -hanketta (KSLAPE).

Kunnallisen ja yksityisen varhaiskasvatuksen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 6.12. mennessä osoitteessa
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati. Asiakasraati voi käsitellä kokouksessaan yleisellä tasolla olevia varhaiskasvatukseen liittyviä kehittämis- ja parannusehdotuksia. Yksittäisten päiväkotien, perhepäivähoitajien tai kerhojen toimintaan raati ei voi ottaa kantaa.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
palvelukoordinaattori Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati

28.11.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje