Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyskän koulu juhlii 70-vuotista toimintaansa 30.11.

Jyskän koulu juhlii 70-vuotista toimintaansa 30.11.

Jyväskylän perusopetuksen Jyskän koulussa juhlitaan 100-vuotiaan Suomen rinnalla myös oman koulun 70-vuotista taivalta. Torstaina 30.11. juhlintaa riittää koko päiväksi. Oppilaiden ja kutsuvieraiden juhla käynnistyy klo 9.30. Ohjelmassa on luokka-asterajat ylittäviä oppilaiden esityksiä musiikin, tanssin ja runon kielellä, oppilastöiden näyttely sekä vanhempainyhdistyksen tarjoamat leivoskahvit. Juhlapuheen pitää kaupunginjohtaja Timo Koivisto. Juhlan jälkeen oppilaat ruokailevat hieman juhlavammin.

Oppilaiden vanhemmille järjestettävä juhla alkaa klo 18. Iltajuhlassa juhlapuheen pitää sivistystoimen toimialajohtaja Eino Leisimo.

Juhlapäivän ohjelma on suunniteltu ja toteutettu yhdessä oppilaiden ja koulun vanhempaintoimikunnan kanssa uuden opetussuunnitelman hengen mukaisesti. Yhdessä tekeminen ja oppiminen vahvistavat koulun yhteistä toimintakulttuuria sosiaalisen vuorovaikutuksen sekä itsestä ja toinen toisesta huolehtimisen taitojen avulla. Yhteiseen juhlaan valmistautumisessa integroituvat eri oppiaineet ja vuosiluokat.

Vanhempaintoimikunnan ylläpitämästä kahviosta voi ostaa kahvia, teetä ja kahvileipää ennen iltajuhlan alkamista.

Lisätietoja:
rehtori Risto Rönnberg, Jyskän koulu, puh. 014 266 4528


27.11.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje