Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » KEOS2017-foorumi kokoaa 3500 kasvatus- ja opetusalan ammattilaista 25.11. Jyväskylään

KEOS2017-foorumi kokoaa 3500 kasvatus- ja opetusalan ammattilaista Jyväskylään 25.11.

Keski-Suomen maakunnan opetushenkilöstölle suunnattu KEOS2017-foorumi kokoaa lauantaina 25.11. ennätyksellisen määrän kasvatus- ja opetusalan ammattilaisia Jyväskylän Paviljonkiin. Noin 3500 ilmoittautujan joukossa on opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia varhaiskasvatuksesta ja perusopetuksesta. Mukana on myös ammatillisen koulutuksen ja korkeakoulujen henkilöstöä ja opiskelijoita sekä Keski-Suomen kuntien ja koulutusorganisaatioiden johtajia ja päättäjiä. Päivä on rakennettu vahvalla verkostoyhteistyöllä – osaamista tehdään näkyväksi ja jaetaan.

–KEOS2017-foorumin teemat ovat turvallisuus, pedagogiikka ja hyvinvointi. Nämä koskettavat oppijan koko polkua varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Varhaiskasvatukselle ja jokaiselle oppilaitosasteelle on yhteisten teemojen lisäksi kohdennettua tarjontaa, kertoo foorumin järjestämisestä vastaavan Osaava Metso -verkoston projektipäällikkö Tarja Tuomainen.

Päivä rakentuu vahvasti osallisuuteen, joka toteutuu paitsi asiantuntijapuheenvuoroissa ja työpajoissa, niin myös koko tapahtumassa – jokainen foorumin osallistuja itse on aktiivinen toimija. Uusina toimintamuotoina foorumissa ovat Pop up -pajat, avoin ICT World sekä Kokeilukeskus. ICT Worldissa pääsee tutustumaan muun muassa ohjelmoinnin ja robotiikan uusiin tuuliin opetuskäytössä sekä sukeltamaan virtuaalitodellisuuteen kokemaan miten virtuaalimaailma voi rikastuttaa opetusta.

Tapahtuman asiantuntijoina vahvan kasvatus- ja opetusalan keskisuomalaisen osaajaverkoston lisäksi on muun muassa kansanedustaja Pekka Haavisto, professori Juha Siltala Helsingin yliopistosta, Sakari Tuominen Sisä-Suomen poliisilaitokselta sekä Anita Puustjärvi Kuopion yliopistollisesta keskussairaalasta. Foorumin koko ohjelma löytyy osoitteesta https://peda.net/hankkeet/ksosaava/keos.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Tarja Tuomainen, Osaava Metso -verkosto, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 4004

22.11.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje