Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän lastensuojelu muuttaa Tapionkadulta Väinönkadulle – palvelu uudessa osoitteessa 4.12. alkaen

Jyväskylän lastensuojelu muuttaa Tapionkadulta Väinönkadulle – palvelu uudessa osoitteessa 4.12. alkaen

Jyväskylän kaupungin lastensuojelun avohuolto muuttaa Tapionkatu 8:sta osoitteeseen Väinönkatu 6, 2. kerros ja Tapionkadun sosiaaliasema jää historiaan. Lastensuojelun avohuolto palvelee uudessa osoitteessa 4.12. alkaen. Muuton vuoksi lastensuojelun avohuollon toiminta on supistettua 28.11.–1.12. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys toimii normaalisti numerossa 014 266 0135. Lastensuojelun avohuollon toimisto on päivystystä lukuun ottamatta suljettuna 30.11.–1.12.

Lastensuojelu tukee ja auttaa lapsia ja heidän perheitään erilaisissa vaikeissa elämäntilanteissa. Yhteydessä voi olla lapsi itse, hänen vanhempansa tai muu lapsesta huolissaan oleva henkilö. Etusijalla on aina lapsen etu ja tavoitteena on, että lapsi voi kasvaa ja asua kotona.

Tiimit muuttuvat, työntekijä ei välttämättä

Myös lastensuojelun sosiaalityön aluetiimeihin on tulossa muutoksia joulu-tammikuun aikana. Neljän aluetiimin sijaan tiimejä on jatkossa seitsemän. Tiimit ovat aluesidonnaisia, mutta sosiaalityöntekijä ei välttämättä vaihdu, vaikka asukas muuttaisi toiselle alueelle. Tiimit vastaavat lastensuojelun avohuollon asiakkaina olevien lasten sosiaalityöstä sekä kotoutumisvaiheessa tai turvapaikan hakijoina olevien asiakkaiden lastensuojelun palveluista. Lisäksi on kaksi alkuarvioinnin tiimiä, joissa selvitetään uudet lastensuojeluilmoitukset, tehdään lastensuojelutarpeen selvitykset sekä lapsen ja perheen muu palvelutarpeen arviointi.

Lastensuojelun avohuolto, Väinönkatu 6, 2. kerros
palveluohjaus, yhteydenotot ja lastensuojeluilmoitukset
- puhelimitse arkisin kello 8-16, p. 014 266 0135, asiakasopastus, p. 014 266 3478
- sähköisesti
- palveluohjaus chatissä 4.12. alkaen - chattiin ei henkilötunnusta tai muita henkilötietoja
- kiireellisissä lastensuojelun tilanteissa yhteys iltaisin ja viikonloppuisin sosiaalipäivystykseen numeroon 112
- www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/lastensuojelu

Lisätietoja:
johtava sosiaalityöntekijä Saara Keränen, p. 014 266 3534
johtava sosiaalityöntekijä Piritta Huttunen, p. 014 266 3469

21.11.2017Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje