Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ylimääräinen Linkki-auto ajaa Kyllön ja keskustan välillä lauantain influenssarokotuspäivänä Jyväskylässä

Ylimääräinen Linkki-auto ajaa Kyllön ja keskustan välillä lauantain influenssarokotuspäivänä Jyväskylässä

Jyväskylän Kyllön terveysaseman ja neuvolan seuraavaan influenssarokotuspäivään lauantaina 18. marraskuuta odotetaan jälleen runsaasti rokotettavia kuntalaisia. Jyväskylän paikallisliikenteeseen on varattu ylimääräinen Linkki-linja-auto ajamaan linjoilla 1, 2 ja 27 keskustan ja Kyllön välillä lauantaina klo 9.30–18. Linjojen aikatauluihin ei tule muutoksia lauantaiksi, mutta ylimääräisellä autolla varmistetaan, että rokotusruuhkassa paikallisliikenne pysyy aikataulussa ja paikkoja riittää matkustajille.

Kyllön terveysasemalla ja neuvolassa on ovet auki rokotuksiin tuleville lauantaina 18.11. klo 8–17.30.
– Ylimääräinen linja-auto on hyvä lisä, sillä kannustamme kuntalaisia tulemaan rokotuksiin julkisilla kulkuvälineillä tai ulkoillen. Kyllön alueella on vain rajatusti pysäköintipaikkoja, toteaa osastonhoitaja Mirva Molkkari Kyllön terveysasemalta.

Seuraavat rokotuspäivät Kyllössä ovat lauantait 9.12. ja 13.1. klo 8–13. Rokotuspäivänä voi tarvittaessa uusia myös jäykkäkouristus- eli tetanusrokotuksensa.

Maksuttomaan rokotukseen oikeutettuja riskiryhmiä ovat esimerkiksi kaikki 65 vuotta täyttäneet, kaikki 6–35 kuukauden ikäiset lapset, raskaana olevat naiset, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat, vakavalle influenssalle alttiiden lähipiiri ja varusmiespalveluksen tai vapaaehtoisen asepalveluksen aloittavat.

Kyllön terveysaseman 2. kerroksen Terve-tapahtumassa voi käydä ilman rokottautumistakin: esillä on järjestöjä, yhdistyksiä ja kaupungin palveluja ovat mm. muistiin, astma- ja allergia-asioihin, sydämeen, diabetekseen, ravintoon, liikuntaan, kuntoutukseen ja terveyspalvelujen valinnanvapauteen liittyen. Yksi huone on varattu rauhoittumiseen ja lepäämiseen rokotuksen jälkeen. Terve-tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Kaikki Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten rokotusajat ja -paikat

Lisätietoja:
Linkki-aikataulut
Kyllön rokotuspäivät: Mirva Molkkari, osastonhoitaja, Kyllön terveysasema, p. 014 266 2028
Neuvoloiden rokotuspäivät: Niina Romo, osastonhoitaja, p. 014 266 2220
Rokote ja kausi-influenssatilanne: Ilkka Käsmä, avosairaanhoidon palvelupäällikkö ja vastaava lääkäri, p. 014 266 2082

15.11.2017Elina Gråsten

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje