Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tervetuloa Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluiden avoimiin oviin perjantaina 17.11. klo 12-14

Tervetuloa Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluiden avoimiin oviin perjantaina 17.11. klo 12-14

Kaupungin työllisyyspalvelut esittelee palvelujaan ja uusia tiloja kaikille kiinnostuneille osoitteessa Sepänkatu 4 A, 3. Tervetuloa keskustelemaan työllistymisen mahdollisuuksista, kuulemaan uraohjauksesta, palveluohjauksesta ja työkyvyn arviointiin liittyvistä asioista. Onpa kyse avoimille työmarkkinoille hakeutumisesta tai työelämään kuntouttavista palveluista, kannattaa käydä keskustelemassa työllisyyspalveluiden asiantuntijoiden kanssa.

- Avoimet ovet on tarkoitettu kenelle tahansa toiminnastamme kiinnostuneelle, niin yksittäisille kuntalaisille kuin yhteistyötahoillemmekin. On varmasti monia, jotka eivät tunne nykyisiä palvelujamme, mutta voisivat niistä hyötyä, sanoo palvelupäällikkö Päivi Pöntinen.

Kuukausi kuukaudelta työttömien määrä on Jyväskylässä alentunut kuluvan vuoden aikana. Tästäkin huolimatta tehtävää työllisyyden hoidossa on vielä paljon. Jyväskylän kaupunki panostaa omalta osaltaan sekä työttömyyden vähentämiseen että uusien työpaikkojen syntymiseen alueelle.

Lisätietoja:
palvelupäällikkö Päivi Pöntinen, työllisyyspalvelut, Jyväskylän kaupunki, puh. 050 576 0579

15.11.2017Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje