Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Palokan kulttuuripäivät tuovat vipinää myös Palokan aluekirjastoon 14.11. lähtien

Jyväskylän Palokan kulttuuripäivät tuovat vipinää myös Palokan aluekirjastoon 14.11. lähtien

Palokan kulttuuripäivien ohjelmaa järjestetään myös aluekirjastossa. Tarjolla on muun muassa jouluaskartelua poistokirjoista, musiikkiesityksiä, kirjailijavierailu ja lasten Aamuhämärässä-satutunti.

Lauantai 11.11.

klo 13.00 Palokan kulttuuripäivien avaus aluekirjastossa
Avauspuhe, kunnanvaltuutettu, kulttuuri- ja liikuntalautakunnan jäsen Maritta Tynkkynen
Vuoden palokkalaisen julkistus, LC Palokka
Palokan kulttuurin kulmakivi -palkinnon luovutus, palkittavan valitsija kuvanveistäjä Kari Alonen, päätoimittaja Erkki Keiskoski ja toimitusjohtaja Santtu Keiskoski, Palokka-lehti.
Musiikkiesityksiä.

Tiistai 14.11.

klo 14.00–16.00 Jouluaskartelua poistokirjoista
Palokan kulttuuripäivien aikaan voi jo aloittaa valmistautumisen jouluun jouluaskartelumme merkeissä! Kirjasto tarjoaa poistokirjat, joista voi askarrella esimerkiksi kauniita kirjakuusia! Tuo halutessasi mukanasi koristeita; helmiä, nauhoja tai muuta bling-blingiä tuotoksiesi viimeistelyä varten. Opastusta ja askarteluohjeita saatavilla!

Keskiviikko 15.11.

klo 10.30 Juha Lauttamus Jazz Band
Viihdyttävää jazzmusiikkia kirjastomiljöössä.

klo 11.30–13.30 Jyvässeudun videokuvaajat Monitori ry esittäytyy
Kiinnostaako kuvallinen viestintä, videokuvaus, valokuvaus tai vaikkapa vanhan kuvamateriaalin digitointi? Nähtävissä Monitori ry:n esittelyvideo. Kuvaajat esittelevät yhdistyksen toimintaa. Vapaa pääsy. Järjestäjä Jyvässeudun videokuvaajat Monitori ry.
Huom. Monitori ry:n esittelytilaisuus myös perjantaina 17.11. klo 12.00–14.00

klo 12.30 Tarinoita rintamalotista – Suomi100-musiikkiteatteriesitys
Tarinoita rintamalotista on näyttelijä Tarja Matilaisen ja pianisti Nina Loimusalon Suomi100-musiikkiteatteriesitys, jonka tarinat pohjautuvat lottien autenttisiin kokemuksiin komennusajalta. Tarinoissa käsitellään kuolemanpelkoa, sodan aiheuttamaa hätää ja tuskaa, mutta myös rakkauden ja yhteisöllisyyden voimaa, joiden avulla jaksettiin eteenpäin ja selvittiin vaikeista koettelemuksista. Tarinoiden lomassa kuullaan tuttuja sota-ajan lauluja.

Esitys kestää n. 45 min., jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan aiheesta. Esitys sopii eri sukupolville, joten tervetuloa paikalle niin nuoret kuin iäkkäämmät ihmiset!

Perjantai 17.11.

klo 9.30 Aamuhämärässä-satutunti
Perjantaina kirjastossa on hämäränhyssyinen tunnelma, kun Pohjola-Norden ry:n Teuvo Kuikka lukee ääneen Mauri Kunnaksen Aarresaari-kirjaa Aamuhämärän lukuhetkessä. Lukuhetki kuuluu Pohjoismaisen kirjastoviikon ohjelmaan.

klo 13.00 Kirjailijavieras Vesa Salminen
"Melkein kirjailija": Vesa "Vesku" Salmisesta ja kirjoittamisesta.

klo 15.00 Muistojen puistokatu
Viihdemusiikin helmiä, parhaat ikivihreät.
Karin parhaat (Kari Hokkanen, viulu ja hanuri, Kaiku Pietiläinen, viulu, Mikael Elgland, kitara, Tony Elgland, kontrabasso, Mikko Oinonen, AKAI-puhallin, Farshad Sanati, sandoor)
Vapaa pääsy. Järjestäjä Palokka-Seura ry.

Lisätietoja: Palokan aluekirjasto (Koivutie 5), p. 014 266 4151, kirjasto.palokka[at]jkl.fi

10.11.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje