Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » #Pyöräilytalvi-kampanjassa jaetaan led-valoja valottomille Jyväskylässä

#Pyöräilytalvi-kampanjassa jaetaan led-valoja valottomille Jyväskylässä

Pyöräily on hyvä tapa liikkua riippumatta vuodenajasta. Resurssiviisas Jyväskylän kaupunki osoittaa tukeaan ympärivuotiseen pyöräilyyn osallistumalla valtakunnalliseen #Pyöräilytalvi-kampanjaan 20.-26.11. Kampanjassa järjestetään valojenjakotempauksia ja muita valoisia tapahtumia eri puolilla Suomea.

Jyväskylässä jaetaan led-valoja valottomille pyöräilijöille, tarjotaan pientä purtavaa sekä kuumaa juotavaa ja kerrotaan vinkkejä talvella pyöräilyyn Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS ry:n järjestämissä katutapahtumissa. Jyväskylän kaupunki kannustaa jatkamaan polkemista ympäri vuoden – valot loistaen.

Pyöräilytalven tapahtumat Jyväskylässä

  • ma 20.11. klo 14-17, Lutakonaukio, Kilpisen sillan lähellä
  • ti 21.11. klo 14-17, pihakatu, Kauppakatu 3
  • ke 22.11. klo 14-17, yliopisto, Liikunnan edusta, Keskussairaalantie 4
  • to 23.11. klo 14-17, Aren aukio, Puistokatu 1
  • pe 24.11. klo 14-17, pihakatu, Kirkkopuiston kohdalla, Kauppakatu 19.

Valojen jakamista tukemalla haluamme lisätä liikenneturvallisuutta ja antaa pienen kiitoksen aktiivisen liikkumistavan valinneille ihmisille. Kävely ja pyöräily ovat hyvä valinta sekä oman terveyden että ympäristön kannalta. Jyväskylän kaupunki on sitoutunut määrätietoisesti resurssiviisauden tavoitteluun ja fiksuun liikkumiseen kannustaminen on yksi tärkeä osa tätä kokonaisuutta.

#Pyöräilytalvi-kampanjassa painotetaan talvipyöräilyn mutkattomuutta. Pyöräily on aivan tavallinen liikkumismuoto ympäri vuoden, siinä missä jalankulkukin. Kampanjassa tarjottavien vinkkien avulla talvella pyöräilystä voi tehdä mahdollisimman mukavaa.

Ei monimutkaisteta asioita - jatketaan polkemista! Lisää tietoa kampanjasta löytyy sivulta pyorailytalvi.fi. Somessa kampanjaa voi seurata tunnisteella #pyöräilytalvi.

Lisätietoja:

  • Fiksun liikkumisen koordinaattori Kati Kankainen, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 8063, kati.kankainen[at]jkl.fi
  • Puheenjohtaja Teemu Tenhunen, Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS ry, p. 041 544 219, pj[at]jyps.fi
  • Valtakunnallinen kampanja: Erityisasiantuntija Martti Tulenheimo, Pyöräliitto, p. 041 5389 495, martti.tulenheimo[at]pyoraliitto.fi
8.11.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje