Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmästä on julkaistu video

Jyväskylän kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmästä on julkaistu video

Jyväskylän kotihoidossa otettiin käyttöön toiminnanohjausjärjestelmä viime vuoden joulukuussa.

Järjestelmän avulla kotihoidon asiakaskäynnit ja työtehtävät suunnitellaan ja jaetaan keskitetysti toiminnanohjauskeskuksesta. Järjestelmä vapauttaa kotihoidon työntekijöille aikaa asiakkaiden kotona tehtävään työhön ja vähentää toimistolla tehtävää työtä.

Vanhuspalveluissa on nyt kuvattu video, jossa kerrotaan järjestelmän tuomista hyödyistä. Video on suunnattu kotihoidon asiakkaille, omaisille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Video on katsottavissa Jyväskylän kaupungin kotihoidon verkkosivulla
Suora linkki videoon

Kotihoidon henkilöstö hyötyy uudesta järjestelmästä

Kotihoidon työntekijät saavat myös hyötyä toiminnanohjausjärjestelmästä. Kotihoidon sairaanhoitaja Anu Muurimäki työskentelee tällä hetkellä kotihoidossa Viitaniemen ja Mäki-Matin alueella.

-Jos joku työntekijä on poissa, tiimin ei tarvitse järjestellä asiakaspaikkoja, vaan toiminnanohjaus tekee sen puolestamme. Tämä nopeuttaa työntekijöiden kentälle lähtöä.
Keskuksesta saa hyvää ja ammattimaista palvelua. On erittäin hyvä, että meillä on toiminnanohjaus käytössä, kiittää Muurimäki.

Kotihoidon lähihoitajat Tiina Vähäkoski, Jarkko Saarinen ja Olga Sykiäinen työskentelevät Vaajakosken kotihoidossa. Vaajakoskella toiminnanohjausjärjestelmä on otettu hyvin vastaan.

-Asiakastiedot pysyvät paremmin ajan tasalla, kun muutokset kirjataan kotihoidon alueella heti. Puhelimesta on tullut tärkeä työväline hoitajille. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät puhelimelta. Toiminnanohjaus tuo myös vaihtelevuutta työhön, listaavat työntekijät järjestelmän tuomia etuja.

Palveluesimies Sanna Liljeroos on luotsannut toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa ja käyttöönoton mukanaan tuomaa toimintakulttuurin muutosta kotihoidossa.

-Suuri kiitos kotihoidon henkilöstölle, esimiehille ja vanhuspalvelujen tietotuotannolle järjestelmän käyttöönoton onnistumisesta. Muutos on vaatinut paljon kaikilta, sanoo Sanna Liljeroos.

Lisätietoa: palveluesimies Sanna Liljeroos, Jyväskylän kaupungin kotihoito, p. 014 266 8759

23.8.2017Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje