Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lasten kulttuurisyksy täynnä monipuolista ja laadukasta ohjelmaa Jyväskylässä

Lasten kulttuurisyksy täynnä monipuolista ja laadukasta ohjelmaa Jyväskylässä

Elokuusta joulukuuhun kestävässä lasten kulttuurisyksyssä lauletaan ja tarinoidaan ystävyydestä sekä kohdataan uusia kavereita musiikin, laulun, leikin, elokuvan, tanssin ja teatterin parissa. Lasten Lysti on täynnä monipuolista ja laadukasta lastenkulttuuriohjelmaa, joka huipentuu lapsiperheiden uudenvuoden juhlaan Jyväskylän kirkkopuistossa.

Lasten Lysti avataan sunnuntaina 13.8. klo 14 Lastenooppera Mörri-Möykyn suvin tahtiin. Jyväskylän yliopiston Musicalla (Seminaarinkatu 15) esitettävä koko perheen mukaansatempaava musiikkisatu kertoo ystävyydestä, korpimetsän olennoista ja keskikesän luonnon ihmeellisyyksistä. Esiintyjinä on Ikosten, Pokeloiden ja Louhivuorten sukujen jäsenistä kolmessa polvessa koottu Mörri-Möykyn soittokunta. Konsertti on samalla valtakunnallisten kotiseutupäivien päätöskonsertti.

Ohjelmaa Kikattavan Kakkiaisen discoilusta Pikku Papun Orkesteriin

Lystin starttiin polkaistaan lisävauhtia torstaina 31.8., kun Kikattava Kakkiainen kutsuu kaikki kaverit discoilemaan Tanssisali Lutakkoon. Pikkukakkosestakin tutulla pienellä hapsenkakkiaisella on aivan erityisen tarttuva nauru ja nyt myös oma disco. DJ Kikattava Kakkiainen soittaa musiikkia ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää iloista mieltä kaikille.

Keskiviikkona 11.10. ystävyksiä viihdyttää Lasten Lystin teemakonsertti Ole mulle kaveri, jossa esiintyvät Loiskis-orkesteri ja Tuomo Rannankari lyövät kättä päälle ystävyyden merkiksi. Konsertissa Aalto-salilla pohditaan yhdessä millaista on hyvä ystävyys ja miten kavereita voi saada.

Pikku Papun Orkesteri puolestaan kerää kamut koolle Jyväskylän kaupunginteatterin suurelle näyttämölle syysloman päätteeksi sunnuntaina 22.10. Energisessä konsertissa käsitellään tietenkin ystävyyttä, mutta myös iloa, kiukkua, ruoanlaittoa ja luontoa – siis koko elämän kirjoa.

Marraskuun 5. Linnateatteri tempaa kuomat mukaan seuraamaan Tatua ja Patua työn touhussa. Vaajakummun koululla kuullaan totuus työstä ja työnteosta – miksi sitä oikein tehdään ja missä? Tervetuloa Outolan työntutkimuskeskukseen ottamaan selvää.

Lisää monipuolisia esityksiä, ohjelmaa ja puuhaa Lystin kamuille löytyy myös kirjastoista ja museoista. Tutustu Lasten Lystin koko ohjelmistoon: www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Liput tilaisuuksiin kannattaa varata tai ostaa ennakkoon sillä paikkoja on rajoitetusti. Tarkemmat tiedot lipuista ja lipunmyyntipaikoista: www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset/liput. HUOM! Esitteessä vanhentunut tieto: lipunmyynti on päättynyt Sokoksella

Lasten Lystin esite on saatavilla avajaiskonsertissa ja Jyväskylän kaupungin palvelupisteillä mm. museoissa, kirjastoissa ja neuvoloissa 14.8.2017 alkaen.

Lisätiedot:
kulttuurituottaja Suvi Lindell-Mäkelä, p. 040 738 3450, suvi.lindell-makela@jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

8.8.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje