Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Vaajakosken aluekirjasto avataan asiakkaille vanhassa tutussa osoitteessa Urheilutie 36 B maanantaina 9.1.

Jyväskylän Vaajakosken aluekirjasto avataan asiakkaille vanhassa tutussa osoitteessa Urheilutie 36 B maanantaina 9.1.

Vaajakosken aluekirjasto avataan yleisölle maanantaina 9. tammikuuta kello 9.00. Kirjaston remontti on valmistunut marraskuun loppupuolella ja kirjaston uudelleenpystytys saadaan valmiiksi loppiaiseen mennessä.

Kirjaston tilat ovat uudistuneet monin tavoin

Remontin yhteydessä kirjastosali pieneni hieman, mutta vastaavasti lehtilukusalille saatiin uudet tilat entisestä opistosalista. Uutena tilana kirjastossa on luku- ja tapahtumatila, joka soveltuu myös hiljaiseen työskentelyyn.

– Kirjastosalissa vain lastenosasto ja lainaustiski ovat entisillä paikoillaan. Lastenosaston tilat on uusittu kokonaan kalusteista lähtien ja aikuisten puolella aineistoja on sijoitettu salissa uusiin paikkoihin. Olemme halunneet tehdä asiakkaille enemmän oleskelu- ja työtiloja sekä kirjastosalin puolella että kirjaston lukutilassa, aluekirjaston johtaja Tuija Venäläinen kertoo.

Itsepalvelutunti käyttöön myös Vaajakosken aluekirjastossa

Vaajakoskella otetaan käyttöön aamun itsepalvelutunti, joka on jo käytössä Palokan aluekirjastossa ja pääkirjastossa. 9.1. lähtien Vaajakosken aluekirjasto avataan maanantaista perjantaihin kello 9.00, jolloin asiakkaat voivat käyttää kirjastotilaa omatoimisesti. Kirjaston asiakaspalvelu avautuu kello 10.00, jolloin asiakkaat saavat halutessaan henkilökohtaista palvelua.

Kirjastossa järjestetään avajaistapahtuma tiistaina 17.1. kello 13.00 (Urheilutie 36 B). Yleisö on lämpimästi tervetullut avajaisiin.

Lisätietoja:
Tuija Venäläinen, kirjastonjohtaja, Vaajakosken aluekirjasto, p. 014 266 4143, tuija.venalainen[at]jkl.fi

28.12.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje