Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen JYTEn eri palveluissa otetaan käyttöön tekstiviestimuistutus varatuista vastaanottoajoista vuoden vaihteessa

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen JYTEn eri palveluissa otetaan käyttöön tekstiviestimuistutus varatuista vastaanottoajoista vuoden vaihteessa

-Suun terveydenhuollossa otetaan käyttöön myös yksi yhteinen ajanvarausnumero

Varattujen vastaanottoaikojen tekstiviestimuistutus laajenee vuoden vaihteessa eri palveluihin Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksessa JYTEssä . Joulukuussa tekstiviestimuistutus otettiin käyttöön opiskeluterveydenhuollossa ja vuoden alusta mukaan tulevat neuvolat, kouluterveydenhuolto, psykologipalvelut, kuntoutusvastaanotot sekä suun terveydenhuolto. Terveysasemat aloittavat tekstiviestilähetykset helmikuun alussa 2017.

Palvelu alkoi marraskuussa erikoisvastaanotoille varatuista vastaanottoajoista.

Tekstiviestimuistutus lähetetään kaksi vuorokautta ennen varattua vastaanottoaikaa arkisin maanantaista perjantaihin kello 9–17 välisenä aikana. Muistutusviestissä on ilmoitus varatusta ajasta ja vastaanottopaikasta. Viesti ei sisällä henkilötietoja tai varattuun vastaanottoon liittyviä tietoja.

Tekstiviestimuistutus lähetetään asiakkaan tiedoissa olevaan matkapuhelinnumeroon. Muistutukset lähetetään automaattisesti ajanvarausjärjestelmän avulla eikä niihin voi vastata. Asiakas voi halutessaan kieltäytyä muistutusviesteistä ottamalla yhteyttä omaan terveysasemaansa.

Tekstiviestimuistutus on maksuton lisäpalvelu, jolla halutaan vähentää peruuttamattomien vastaanottokäyntien määrää ja näin parantaa terveyspalveluiden saatavuutta.

Suun terveydenhuoltoon yhteinen ajanvarausnumero

Suun terveydenhuollossa otetaan käyttöön vuoden alusta yksi yhteinen ajanvarausnumero koko JYTEn alueella. Puhelinnumero on 014 266 0126 ja siihen voi soittaa arkisin klo 8-16, kiireetön ajanvaraus mieluiten klo 12 jälkeen.

www.hyvis.fi -sivuston kautta voi tarkastaa varatut suun terveydenhuollon ajat. Lisäksi osan ajoista voi perua ja siirtää Hyviksessä. Sisäänkirjautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Suu kerralla kuntoon –mallin ajat eivät näy Hyviksessä, mutta ajan voi perua tekstiviestilinkin kautta, joka on lähetetty aikaa varattaessa.

Lisätietoja: osastonhoitaja Katrianna Rantanen, Terveydenhuollon sovelluspalvelut, p. 014 266 8665
osastonhoitaja Tarja Kankainen, Suun terveydenhuolto, p. 014 266 2266

23.12.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje