Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tammikuun alusta lähtien Jyväskylän neuvoloista myös Keskusta ja Kyllö toimivat laaja-alaisesti - Muutos saattaa aiheuttaa osalle asiakkaista terveydenhoitajan vaihtumisen

Tammikuun alusta lähtien Jyväskylän neuvoloista myös Keskusta ja Kyllö toimivat laaja-alaisesti - Muutos saattaa aiheuttaa osalle asiakkaista terveydenhoitajan vaihtumisen

Jyväskylän äitiys- ja lastenneuvoloista myös Keskustan ja Kyllön neuvolat siirtyvät laaja-alaiseen toimintamalliin tammikuun alusta lähtien. Keskustan ja Kyllön neuvoloiden aluejaot muuttuvat laaja-alaisen neuvolatoiminnan mukaisiksi. Muutos saattaa aiheuttaa osalle asiakkaista terveydenhoitajan vaihtumisen.

Sama neuvolan terveydenhoitaja hoitaa kohdusta kouluikään

Neuvolan laaja-alaisella toimintamallilla tarkoitetaan sitä, että sama terveydenhoitaja hoitaa perheen terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita äidin raskausajasta lapsen kouluun lähtöön saakka.
– Neuvoloissa halutaan parantaa palvelua ja asiakaslähtöisyyttä sekä seurata valtakunnallisia suosituksia. Kun sama hoitaja jatkaa perheen kanssa lastenneuvolassa, on perhe jo tuttu ja terveydenhoitaja tuntee perheen asiat, kertoo osastonhoitaja Lea Nevala.

Keskustan ja Kyllön uuden aluejaon mukainen neuvolahaku voimaan vuoden alusta

Keskustan ja Kyllön neuvoloiden uuden aluejaon mukainen neuvolahaku tulee voimaan vuoden alussa. Neuvolahaun avulla voi selvittää oman neuvolan ja terveydenhoitajan asuinosoitteensa perusteella.

Neuvolahaku ei ole toiminnassa Korpilahden, Hankasalmen ja Uuraisten alueilla. Näillä alueilla asuvat löytävät terveydenhoitajan yhteystiedot alueen neuvolan kohdalta.

www.jyvaskyla.fi/terveys/neuvolat

Lisätietoja:

Osastonhoitaja Lea Nevala, p. 014 336 5400
Osastonhoitaja Hannele Virenius, p. 014 266 2198
Palvelupäällikkö Paula Käyhkö, p. 014 266 2001

19.12.2016Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje