Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Joulun, uudenvuoden ja loppiaisen paikallisliikenteen palvelut Jyväskylän seudulla

Joulun, uudenvuoden ja loppiaisen paikallisliikenteen palvelut Jyväskylän seudulla

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkki-linja-autot (linjat 1–39 ja 42) sekä seutuliikennelinjat 13M ja 41 ajetaan vuodenvaihteen juhlapyhien aikaan normaalista poiketen.

  • Jouluaatto la 24.12.: Linkit liikennöivät lauantaiaikataulujen mukaisesti kello 13.00 saakka ja jäävät sen jälkeen joulutauolle (HUOM: kello 13.00 lähteviksi merkatut vuorot liikennöidään).
  • Joulupäivä su 25.12.: Linkki-vuoroja ei ajeta
  • Tapaninpäivä ma 26.12.: Linkit liikennöivät sunnuntaiaikataulujen mukaisesti.

Juhlapyhien aikaisen paikallisliikenteen aikataulut selviävät
• painetusta aikatauluvihkosta (pdf-muodossa osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi)
• sähköisestä aikataulu- ja reittioppaasta: http://reittiopas.jyvaskyla.fi

Muun linja-autoliikenteen aikataulut löytyvät osoitteesta www.matkahuolto.fi tai liikennöitsijöiden omilta nettisivuilta.


Asiakaspalvelupisteiden aukioloajat

Linkki-palvelupiste kauppakeskus Forumissa (Asemakatu 7) on avoinna joulun aatonaattoon saakka normaalisti, eli ma kello 10–17 ja ti–pe kello 10–16. Perjantaina 23.12. palvelupiste on poikkeuksellisesti avoinna kello 10.00–13.00, samoin uudenvuoden aattona perjantaina 30.12. Joulupäivänä 25.12., tapaninpäivänä 26.12., uudenvuoden päivänä 1.1. ja loppiaisena 6.1. Linkki-palvelupiste on suljettuna.

Jyväskylän Sokoksen lipunmyynnissä voi Waltti-kortteja ostaa ja ladata tavaratalon aukioloaikoina. Jouluaattona 24.12. lipunmyynti palvelee poikkeuksellisesti kello 9.00–12.00 ja on suljettuna 25.-26.12, samoin loppiaisena 6.1.


Linkkilippuja myös netistä ja mobiilisovelluksesta

Waltti-matkakortteja voi palvelupisteiden aukioloaikojen ulkopuolella ladata nettipalvelussa, joka löytyy osoitteesta https://nettilataukset.waltti.fi. Myös Linkeissä voi ladata Waltti-matkakortteja käteisellä rahalla, katso rajoitukset osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi/liput/waltti/lipunmyynti.

Linkeissä voi käteisen puuttuessa matkustaa myös mobiililipulla, toimintaohjeet mobiililippusovelluksen lataamiseen löytyvät osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi/liput/waltti/liputjahinnat/mobiililippu ja ohjevideo mobiililipun tilauksesta osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=kJh87FzUmj0.

Paikallisliikenteen palveluja koskevia kysymyksiä ja palautteita voi lähettää asiakaspalvelulle Jyväskylän palautepalvelun https://s-asiointi.jkl.fi/eFeedback kautta.


Lisätiedot: joukkoliikennesuunnittelija Jouni Enroos, p. 014 266 0548, jouni.enroos[at]jkl.fi

16.12.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje