Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Latutilanne edelleen keskeneräinen

Latutilanne edelleen keskeneräinen

Jyväskylässä latureittien kunto on pysynyt viime viikkojen aikana ennallaan, ja sääennusteiden perusteella merkittäviä sääolojen muutoksia ei nähdä ennen joulua. Lunta on vielä niukasti ja jyräämis- sekä lanaamistyön jälkeen lumipeitteen paksuus vaihtelee suuresti, sekä alueittain että maaston muodoistakin riippuen. Monin paikoin suksilla pääsee jo liikkumaan kohtuullisen sujuvasti, erityistä varovaisuutta on kuitenkin syytä noudattaa. Hiihtäjien tulee huomioida, että reitit eivät ole vielä täysin kunnostettuja.

Perinteisen hiihtotyylin latuja löytyy Tikkakosken kuntoradalta, Ladun majan Soidenlammen lenkiltä sekä Ladunmajan ja Keljonkankaan väliseltä osuudelta. Nämäkään reitit eivät kuitenkaan ole vielä virallisesti kunnostettuja, joten maata saattaa olla paikkapaikoin näkyvissä. Latuinfoon päivitetään reittikohtaiset tiedot sitä mukaa kun reittien katsotaan olevan kaikin puolin hiihtokunnossa.
Laajavuoren ensilumenlatu ( 2 km ) on hyvässä kunnossa ja maksutta hiihtäjien käytössä.

Lisätiedot:

Kari Häkkinen p. 014 266 4291, kari.hakkinen[at]jkl.fi

16.12.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje