Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän perusturvalautakunta esittää Keljonkankaan hammashoitolan lakkauttamista 1.2.2017 alkaen

Jyväskylän perusturvalautakunta esittää Keljonkankaan hammashoitolan lakkauttamista 1.2.2017 alkaen

- Kuntalaiset voivat antaa palautetta muutoksesta kaupungin Kirjaamon kautta 13.1. mennessä

Jyväskylän perusturvalautakunta esittää, että Keljonkankaan hammashoitola lakkautetaan 1.2.2017 alkaen. Keljonkankaan hammashoitolan toiminta siirtyy palveluverkkosuunnitelman mukaisesti osaksi Kyllön vastaanottoa. Lautakunta päätti kokouksessaan torstaina 15.12., että lopullinen päätös asiasta tehdään kuntalaisten kuulemisen jälkeen 26.1.2017.

Lakkautuksella haetaan säästöjä tilakuluissa sekä tilojen tehokkaampaa käyttöä, sillä toimintaa Keljonkankaan hammashoitolassa on ollut vain parina päivänä viikossa.
Keljonkankaan hammashoitolassa ovat käyneet pääasiassa lapset. Tulevaisuudessa lasten suut pyritään tarkastamaan Keljonkankaan koululla ja neuvolassa suupirssin ja siirrettävän pop up –hoitoyksikön avulla.

Keljonkankaan asukkaiden suun sairauksien hoito toteutetaan helmikuun alusta lähtien Kyllön terveysasemalla. Kyllössä toimii suu kerralla kuntoon –hoitomalli, joka on saanut hyvää palautetta erityisesti aikuisväestöltä.

Kuntalaisilla on mahdollisuus antaa palautetta perusturvalautakunnalle Keljonkankaan hammashoitolan lakkautusesityksestä Jyväskylän kaupungin kirjaamoon. Virallista palautetta voi antaa perjantaihin 13.1. kello 15 mennessä sähköisesti osoitteella kirjaamo@jyvaskyla.fi tai kirjeitse osoitteella Jyväskylän kaupunki, Kirjaamo, PL 193, 40101 Jyväskylä.

Sähköpostin osoitekenttään ja kirjekuoriin pitää merkitä tunniste: Kannanotto Jyväskylän perusturvalautakunnalle Keljonkankaan hammashoitolan lakkauttamisesta. Kirjaamosta muistutetaan lisäksi, että annettu palaute on lähtökohtaisesti julkista. Näin ollen omia henkilötietoja tai potilastietoja palautteeseen ei kannata laittaa.

Lisätietoja: palvelupäällikkö Pirkko Paavola, Jyväskylän kaupungin suun terveydenhuolto, p. 014 266 2268
vastaava hammaslääkäri Elina Tuppurainen, Jyväskylän kaupungin suun terveydenhuolto, p. 014 266 2297

16.12.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje