Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Koko perheen pelitapahtumaa vietetään Jyväskylän Veturitalleilla talviteeman merkeissä

Koko perheen pelitapahtumaa vietetään Jyväskylän Veturitalleilla talviteeman merkeissä

Jyväskyläläiset nuoret järjestävät PLAYHARD V -pelitapahtuman Veturitalleilla torstaina 15.12.2016 klo 16 – 20. Tapahtuma on ilmainen ja avoin koko perheelle. Alle 13–vuotiaiden toivotaan saapuvan paikalle vanhempien seurassa.

Tapahtuman teemana on talvi ja siihen liittyvät erilaiset pelit. Illan aikana mittelöidään leikkimielisesti muun muassa Pro Pilkki 2:n suurimmasta kalasaaliista. Kokeiltavissa on myös jääkiekon kuningaspeli NHL 17, jota pääsee pelaamaan Kisko-tilan isolta valkokankaalta. Näiden lisäksi tilassa voi tutustua useisiin eri konsoleihin ja niiden pelitarjontaan. Kokeiltavana on esimerkiksi PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Wii U ja Super Nintendo.

Pelitapahtuman kanssa samaan aikaan järjestetään Kulttuurikahvilan Kiskon joulumyyjäiset klo 12 – 19:30. Myyjäisistä voi ostaa herkkuja joulupöytään. Myynnissä on esimerkiksi maustekakkuja, joululimppuja ja joulukortteja.

GameONjkl on pelikasvatushanke, jonka rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeen päätoteuttajana toimii Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Tilaisuus on maksuton ja päihteetön.

Lisätietoja:

Miia Lyyra
projektityöntekijä
miia.lyyra(at)jkl.fi
050 3119 894

12.12.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje