Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin lastensuojelulaitokset ja salibandyseura Happee ry käynnistävät yhteistyön liikunnallisella toimintapäivällä

Jyväskylän kaupungin lastensuojelulaitokset ja salibandyseura Happee ry käynnistävät yhteistyön liikunnallisella toimintapäivällä

Jyväskylän kaupungin lastensuojelulaitokset ja salibandyseura Happee aloittavat yhteistyönsä liikunnallisella toimintapäivällä. Perjantaina 16.12. Mattilan perhetukikodin ja nuorisokotien 10–17-vuotiaat lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan salibandyn perusteisiin Happeen liigapelaajien ohjaamana.

Yhteistyö käynnistyy Happeen aloitteesta.
– Otimme nuorisokoteihin yhteyttä, ja kerroimme, että olemme kiinnostuneita yhteistyöstä ja haluamme lahjoittaa jokaiselle Jyväskylän kaupungin nuorisokodille kaksi kausikorttia Happeen peleihin, kertoo Happeen yhteyshenkilö, liigajoukkueen pelaaja Joonas Kaasalainen.

– Olemme erittäin iloisia ja innoissamme käynnistyvästä yhteistyötä. Happeen pelit ovat aina mielenkiintoisia. Myös liikunnallinen ja toiminnallinen yhteistyö Happeen kanssa on erittäin tervetullutta. Voisi sanoa, että liike on lääkettä, toteaa nuorisokodin johtaja Hannu Janhonen.

– On hienoa, että vaikeassa elämäntilanteessa olevat lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan urheiluun ja Happeen hirviperheen toimintaan. Haluamme tarjota nuorille positiivisia kokemuksia salibandyn ja urheilun parissa, Joonas Kaasalainen sanoo.

Toimintapäivää vietetään perjantaina 16.12. Jyväskylän Monitoimitalolla, Kuntoportti 3. Median edustajat ovat tervetulleita paikalle klo 12, jolloin Happee luovuttaa kausikortit nuorisokotien edustajille.

Lisätietoja:
Happeen liigajoukkueen pelaaja Joonas Kaasalainen, p. 045 698 1638
nuorisokodin johtaja Hannu Janhonen, p. 050 597 8946

12.12.2016Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje