Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kuvaa Tonttulakkipäivän 10.12. menoa, voita itsellesi joululahja!

Kuvaa Tonttulakkipäivän 10.12. menoa, voita itsellesi joululahja!

Linkin Tonttulakkipäivä 10.12. on joukkoliikenteen oma spesiaalitempaus. Jos päässäsi on tonttulakki, pääset matkustamaan maksutta paikallisliikenteen vihreissä Linkki-linja-autoissa koko päivän.

Ikuista Tonttulakkipäivän tunnelmasi kuvaan ja jaa se Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla ‪#‎linkkijyvaskyla tai #tonttulakkipaiva. Kaikille avoin kisa on käynnissä 10.–12.12.2016. Paras otos palkitaan 60 euron Linkki-lahjakortilla, jonka voi antaa lahjaksi tai käyttää oman Waltti-matkakortin tankkaamiseen. Voittajakuvan valinnasta päätetään viikon 50 aikana ja palkinnon saajaan ollaan kisan ratkettua yhteydessä Facebookin tai Instagramin kautta.

Tonttulakkipäivää vietetään myös monissa yrityksissä, jotka tarjoavat tonttulakkiasiakkailleen mukavia tarjouksia ja kivoja joululahjaideoita: http://linkki.jyvaskyla.fi/tonttulakkipaiva.

Tonttulakilla matkustaminen onnistuu maksutta 10.12. kello 5.00–24.00 Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkki-linjojen (1-39 ja 42) lisäksi yhteistyökumppanien Waltti-liikenteessä, eli

  • seutuliikenteen linjoilla 13M ja 41
  • Savon Linjojen Jyväskylä-Hankasalmi –liikenteessä välillä Jyväskylä-Lievestuore-Jyväskylä
  • Matka Mäkelän liikenteessä välillä Jyväskylä-Kuohu-Jyväskylä

Tonttulakkipäivänä Linkeissä ja pysäkeillä saattaa esiintyä ruuhkia. Niihin on varattu lisäkalustoa, mutta sekään ei välttämättä riitä paikkaamaan kaikkia ruuhkatilanteita. Otathan siis tonttulakin lisäksi linkkimatkalle mukaan myös hieman joulumieltä!

9.12.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje