Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Säynätsalon kunnantalolle Jyväskylään haetaan yrittäjää

Säynätsalon kunnantalolle Jyväskylään haetaan yrittäjää

Jyväskylän kaupunki omistaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ja suojellun Alvar Aallon suunnitteleman Säynätsalon kunnantalon kiinteistön Jyväskylän Säynätsalossa osoitteessa Parviaisentie 9. Kiinteistö on alun perin toiminut nimensä mukaisesti kunnantalona. Tällä hetkellä kiinteistössä on kirjasto, yksityisiä asuinhuoneistoja ja pienimuotoista yritystoimintaa. Suuri osa kiinteistöstä on nyt tyhjänä.

Jyväskylän kaupunki haluaa yhteistyössä yrittäjän kanssa kehittää merkittävää ja kansainvälisesti tunnettua kunnantaloa ympärivuotiseksi kulttuuri- ja matkailukohteeksi.

- Uskomme, että jo nyt runsaasti kävijöitä houkutteleva kohde saadaan vieläkin aktiivisempaan käyttöön, kun löydämme innokkaan ja rohkean yrittäjän. Talossa on monenlaisia mahdollisuuksia, sanoo Jyväskylän kaupungin kansliapäällikkö Heli Leinonkoski.

Kiinnostuneille yrittäjille järjestetään tutustuminen kunnantalon tiloihin ja mahdollisuuksiin vielä joulukuussa ja heti tammikuun alussa.

Kysy lisää ja ota yhteyttä:
Hanna Hassinen, Jyväskylän Tilapalvelu, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 8246, etunimi.sukunimi@jkl.fi

9.12.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje