Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä kaikille avoin uudenvuoden vastaanotto Kirkkopuistossa 31.12.2016

Jyväskylässä kaikille avoin uudenvuoden vastaanotto Kirkkopuistossa 31.12.2016

Uutena lapsiperheiden uusivuosi klo 18

Suomi täyttää 100 vuotta ja Jyväskylän kaupunki 180 vuotta ensi vuonna 2017. Kaupunki on juhlavuoden kunniaksi lisännyt aattopäivään uuden tapahtuman Kirkkopuistoon.

Lauantaina 31.12. järjestetään lapsiperheiden uusivuosi Kirkkopuiston Paraatiaukiolla klo 18-19. Alkuillan tapahtumassa ovat mukana Muumipeikko ja Pikku Myy sekä tietysti kaupunginjohtaja Timo Koivisto. Muumipeikko ja Pikku Myy tuovat yhdessä terveiset Muumimaailmasta leikin, musiikin ja tanssin välityksellä. Esityksen jälkeen hahmoja saa halata ja vaikka ottaa kuvan yhdessä suosikkinsa kanssa.

Jyväskylän seurakunta tarjoaa mehua ja pipareita. Musiikista vastaa Energia Show Band.
Tervetuloa nauttimaan juhlatunnelmasta. Mukaan lapset, aikuiset, ystävät ja naapurit!

Uuden vuoden vastaanotto alkaa klo 23.30

Energia, kuva Jiri HalttunenTänä vuonna musiikista sekä klo 18 että klo 23.30 vastaa energinen bändi. Energia on nuorista, monipuolisista ja kokeneista musiikkialan ammattilaisista koostuva yhtye. Bändin jäsenet ovat esiintyneet tuhansissa tilaisuuksissa ympäri Suomea eturivin iskelmä- ja pop-artistien kanssa. Monet muistavat bändin myös Lounaispuiston yhteislaulutilaisuuksien vauhdikkaana esiintyjänä ja laulattajana. Uudenvuoden aattona yhtye esiintyy laajennetulla kokoonpanolla Energia Show Band.
- Tavoitteena on saada juhlakansa viihtymään ja pitämään hauskaa rytmikkään ja energisen ohjelmanumeron parissa, yhtyeen laulaja ja kosketinsoittaja Niko Saloheimo toivoo.
Energia Show Band -kokoonpanossa esiintyvät Niko Saloheimo (laulu), Aino Junna (taustalaulu), Emma Kuivalainen (taustalaulu), Petri Hokkanen (kitara), Panu Korhonen (koskettimet), Ari-Pekka Laukkanen (basso) ja Juho Karppinen (rummut).

Kaupunginjohtaja Timo Koiviston puhe kaupungintalon parvekkeelta alkaa noin klo 23.45. Illan esiintyjät ja yleisö pääsevät yhdessä laulamaan Maamme-laulua ennen vuoden vaihtumista. Kaiken kruunaa puolen yön aikaan ilotulitus.

Ilotulitteiden käyttö on kielletty keskusta-alueella, mutta omia raketteja voi ampua satamaan järjestetyssä paikassa

Keski-Suomen pelastuslaitos kieltää ilotulitteiden käytön Jyväskylän kaupungissa uudenvuodenyönä klo 18.00-02.00 välisenä aikana seuraavien katujen rajoittamalla alueella: Yliopistonkatu - Harjukatu - Tapionkatu - Puutarhakatu - Tourukatu - Heikinkatu - Rantaväylä - Vaasankatu - Hannikaisenkatu - Haarakatu - Seminaarinkatu - Vaasankatu.

Jyväskylän kaupunki järjestää Lutakonaukion sataman puoleiseen päätyyn paikan omien rakettien ampumista varten. Rakettien ampuminen ei ole valvottua, joten jokaista alueella olevaa kehotetaan muistamaan yleiset turvallisuusohjeet ilotulitteiden käytöstä. Kaupunki ei vastaa mahdollisista vahingoista alueella. Sallittu ilotulitteiden ampumisaika uudenvuodenyönä on klo 18.00-02.00.


Tervetuloa tapahtumiin!

Onnellista ja menestyksellistä uutta vuotta 2017!

9.12.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje