Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tervetuloa Jyväskylän yläkaupungille - ensimmäinen pysäköintitunti maksutta

Tervetuloa Jyväskylän yläkaupungille - ensimmäinen pysäköintitunti maksutta

Joulukuun asiakasetuna Yläkaupungin yrittäjäyhdistyksen jäsenliikkeet hyvittävät asiakkailleen ensimmäisen pysäköintitunnin. Pysäköintihyvitys annetaan ostoksen yhteydessä pysäköinnin muistilipuketta vastaan. Etu on voimassa 7- 21.12. eli itsenäisyyspäivän jälkeisestä arkipäivästä Tuomaan päivään saakka. Tempauksen tavoitteena on lisätä yläkaupungin erikoisliikkeiden tunnettuutta ja vetovoimaa sekä innostaa asiakkaita ostoksille yläkaupungin erikoisliikkeisiin.

Kampanja toteutetaan kokeiluna ensimmäistä kertaa ja joulukuun testiviikon jälkeen sille on suunnitelmissa jatkoa tammikuussa. Pysäköintihyvityskampanjassa mukana olevat liikkeet tunnistaa liikkeen ovessa olevasta kampanjakortista ja alueen lippuautomaateilla on ilmoitus muistilipukkeen hyödyntämisestä. Jyväskylässä kadunvarsipysäköinnin hinta 1- ja 2-vyöhykkeillä on ensimmäisen tunnin osalta 2 euroa.

Yllättävä yläkaupunki on monipuolinen paikallisten palveluiden ja erikoisliikkeiden korttelialue. Kivijalkaliikkeiden näyteikkunoissa riittää ihasteltavaa ja sisällä liikkeissä saa henkilökohtaista palvelua ja asiantuntemusta. Liikkeitä löytyy optikosta ruokakauppaan.

”Yläkaupungilla toimii pääasiassa paikallisia yrityksiä, joiden ammattitaito ja palvelu on erinomaista ja yksilöllistä. Liikkeitä on moniin eri tarpeisiin ja joulun alla monesta putiikista löytyy paikallisia lahjaideoita. Yläkaupungin henki on nähtävissä myös yhteistyössä yrittäjien kesken ja meillä huudellaankin hyvässä hengessä naapureihin! On nähty, että asiakkaita ollaan saatettu naapuriliikkeisiin, jos omista valikoimista ei ole sopivaa löytynyt”, toteaa Satu Ässämäki, Tarrapaidan yrittäjä ja Jyväskylän Yläkaupungin yrittäjät ry:n puheenjohtaja.

Kampanjan toteuttavat yhteistyössä Yläkaupungin yrittäjät ry ja Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämishanke.

Lisätietoja:
Satu Ässämäki, puheenjohtaja, Yläkaupungin yrittäjät ry
Puhelin 050 552 5002
Sähköposti satu[at]tarrapaita.fi

Pirkko Flinkman, projektipäällikkö, Jyväskylän kaupunki
Puhelin (014) 266 1862
Sähköposti pirkko.flinkman[at]jkl.fi

7.12.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje