Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » JouluTUUTin täydeltä tekemistä, kokemista ja joulutunnelmaa Palokan Pelimannitalolla 3.12.

JouluTUUTin täydeltä tekemistä, kokemista ja joulutunnelmaa Palokan Pelimannitalolla 3.12.

On aika sukeltaa kimmeltävään kinokseen, kääriytyä joulun taikaan ja tutkailla vilahtaako jossain tontun lakki. TaidePiiLOn JouluTUUTTi-tapahtuma loihtii lauantaina 3.12. klo 10–13 Palokan Pelimannitalon (Saarijärventie 71) tunnelmalliseksi joulumaaksi, jossa perheet pääsevät yhdessä tutkimaan, taiteilemaan, tanssimaan ja tonttuilemaan oman aikataulunsa mukaan.

JouluTUUTTi on lastattu eri taidemuodoilla, ohjelmassa on niin musiikkia, tanssia kuin kädentaitojakin. Kuvataiteilija-floristi Hanna Veanderin johdolla loihditaan upeita minijoulupuita, jotka voi ottaa mukaan omaa kotia koristamaan. Jännittävään musiikkiseikkailuun heittäydytään klo 10.30 ja 12.30 kun Kruuvaus-orkesterin Mieletön Mystinen Jouluhärdelli –konsertissa peikot Naavakainen ja Tökkyrä lähtevät pelastamaan joulukarkeloita. Pakettipajassa taiteillaan vino pino pieniä paketteja kuusen alle ja tonttutanssiakin treenataan. JouluTUUTista löytyy paikka myös perheen pienimmille: Pienten Pesässä vauvat voivat köllötellä, kutitella, tutkiskella, torkkua ja tunnustella kaikkea valkoista. Palokan Pelimannitalon kahvio palvelee tapahtuman ajan.

TaidePiiLO taaperoille on keväällä 2015 perustettu jyväskyläläinen yhdistys, joka tarjoaa pääasiassa alle kouluikäisille lapsille laadukasta taidetoimintaa ja -opetusta eri taidealoilta. TaidePiiLOn tapahtumissa monitaiteisuus ja yhdessä tekeminen ovat pääroolissa, taide on mukana niin arjessa kuin juhlassa. Toiminnan ohjauksesta ja tuotannosta vastaavat taidekasvattajat, taiteilijat ja tuottajat.

Liput: 4€ vain ovelta käteisellä, perhelippu 12€ (max. 4 henkeä), alle 1-vuotiaat ilmaiseksi.

Kaikenikäisille suunnattu JouluTUUTTi on osa Lasten Lystin ohjelmistoa ja tapahtuma kuuluu Joulukylä Jyväskylä -kokonaisuuteen.
Lasten Lysti ja TaidePiiLO taaperoille
Joulukylä Jyväskylä

Lisätietoja:
k
ulttuurituottaja Maria Poikonen, p. 014 266 4043 / 040 738 3450, maria.poikonen(at)jkl.fi

30.11.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje