Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunki iloitsee Vincitin kiinnostuksesta laajentaa toimintaa Jyväskylään

Jyväskylän kaupunki iloitsee Vincitin kiinnostuksesta laajentaa toimintaa Jyväskylään

Jyväskylän kaupunki on tyytyväinen Vincit Oyj:n kiinnostuksesta laajentaa toimintaansa Jyväskylään, joka on yksi kolmesta uuden yksikön sijoittumisvaihtoehdosta. Jyväskylän kaupunki toimittaa määräpäivään 9.12. mennessä yhteistyöehdotuksen sijoittumisesta Vincitille.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Euroopan paras työpaikka, ohjelmistokehityksen asiantuntijayritys Vincit Oyj on kiinnostunut Jyväskylästä uutena sijaintikaupunkina ja pyytänyt meiltä yhteistyöehdotusta asiaan liittyen. Toivotamme mielellämme tällaisen edelläkävijäyrityksen Jyväskylään tervetulleeksi”, kommentoi kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

”Jyväskylä on vetovoimainen ICT-alan toimipaikka, jossa on korkea elämänlaatu ja kohtuullinen kustannustaso työntekijöille ja yrityksille. ICT-alan osaamista löytyy alueelta jo paljon ja korkeakoulumme ovat keskeisessä asemassa ICT-alan osaamisen kasvattajina. Uusia koulutuksen ja työllistämisen muotoja IT-alalle testataan koko ajan useiden toimijoiden kanssa”, kertoo Anne Sandelin, elinkeino- ja työllisyyspalvelujen johtaja.

Vincit Oyj on pyytänyt kolmesta kaupungista yhteistyöehdotusta toimintansa laajentamiseksi. Jyväskylän lisäksi mukana ovat Turku ja Seinäjoki. Uuden yksikön on tarkoitus keskittyä pääasiassa suurten tietojärjestelmien jatkokehitykseen ja ylläpitoon. Vincit Oyj on avannut verkkosivut kiinnostuneille työnhakijoille (www.vincitjyväskylä.fi) ja kartoittaa näin työvoiman saatavuutta alueella.

Lisätiedot:
Anne Sandelin, johtaja, elinkeino- ja työllisyys, Jyväskylän kaupunki
p. 014 266 5051, anne.sandelin[at]jkl.fi

30.11.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje