Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä Finnish Sauna Festival 10.-13.8.2017

Jyväskylässä Finnish Sauna Festival 10.-13.8.2017

Maailman suurin saunafestivaali avaa ovensa kesällä 2017 Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

Osana virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa lämpiää festivaalialueella yli 40 erilaista saunaa omine terasseineen sekä 250 hengen jättisauna Jyväskylän Lutakonaukiolla ja sataman alueella 10.-13. elokuuta.

Tapahtuma tuo mukanaan suomalaista saunakulttuuria parhaimmillaan. Jyväskylän tapahtuma-alue on muihin kaupunkeihin verrattuna suurempi ja erityisesti vesistön välitön läheisyys mahdollistaa tapahtuman laajemman toteutuksen. Tapahtumaviikonloppua täydentää Jyväskylässä samaan aikaan järjestettävät valtakunnalliset kotiseutupäivät.

Jyväskylässä tullaan näkemään enemmän saunoja ja oheistoimintaa kuin muissa kaupungeissa. Finnish Sauna Festivalin päätösjuhlassa Jyväskylässä on tarjolla useita jännittäviä saunainnovaatioita; paljon uivia saunoja vesistössä, vedenalainen sauna sekä muita erikoisia saunoja. Tapahtumassa tullaan lisäksi näkemään yksi maailman suurimmista saunoista kiukaineen. Useat maakunnan sauna-alan toimijat ja valmistajat ovat merkittävässä roolissa Jyväskylän saunafestivaalilla. Tapahtumassa on myös saunajoogaa ja –pilatesta sekä muuta oheistoimintaa, josta tiedotetaan talven aikana lisää. Finnish Sauna Festival päättää näyttävästi kiertueensa Jyväskylään.

Tapahtuman oman cateringin ja muiden festivaaleille osallistuvien ravintoloiden ruokatarjonta pitää tapahtuman ajan janon ja nälän loitolla, sillä laajasta kattauksesta suomalaista perinnettä, grillauksesta ja kesään liittyvästä tarjonnasta löytyy jokaiselle jotain.

VIP-vieraille tapahtuma tarjoaa viihtyisän VIP-alueen, jossa vieraat voivat nauttia kesäisestä illallistarjonnasta, oheistuotteista sekä VIP-ravintolan virvokkeista kiireettömästi hyvässä seurassa. VIP-alueellakin vieraat voivat seurata esiintymislavan artisteja saunaterasseilta.

Finnish Sauna Festivalin esiintyjinä Suomen kärkiartistit

Finnish Sauna Festivalilla on kunnia julkaista vuoden 2017 artistikattaus. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Jyväskylän tarjonnasta löytyy 10.-13.8.2017 Popeda, Klamydia, Atomirotta, Agents & Vesa Haaja, Anssi Kela, Happoradio, Evelina, Isac Elliot, CMX, Janna, Ile Kallio Big Rock Band, Arttu Wiskari, Lucas, Jaakko Parkkali, Benjamin, Beyond Beyond ja Arttu Lindeman.

Finnish Sauna Festival -tapahtuman ikäraja on K18, sunnuntaipäivää lukuun ottamatta. Finnish Sauna Festivalin verkkosivut ovat pian luettavissa kahdeksalla eri kielellä ja tapahtumaa voi seurata Facebookissa ja Instagramissa. Luvassa pitkin vuotta tulee olemaan lisää yllätyksiä sekä artistijulkaisuja.

Finnish Sauna Festival on osa virallista Suomi 100 -juhlaohjelmistoa.
Erikoishintaiset ennakkoliput myynnissä joulukuun loppuun asti.
Päiväkohtaiset elämysrannekkeet ovat myynnissä Lippupisteessä 2.12.2016 alkaen edulliseen Early Bird -joulusaunahintaan 25€ sis. palvelumaksun. Osa tapahtuma- ja VIP-alueen saunoista on vuokrattavissa illaksi omaan käyttöön.

Yhteyshenkilöt
Tuottaja Sander Mosel / +358 40 030 8317 / sander[at]saunafestival.fi
Tuottaja Arde Jokinen / +358 40 146 2442 / arde[at]saunafestival.fi
www.saunafestival.fi

30.11.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje