Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Yhteislaulut kajahtavat Jyväskylän pääkirjastolla 2.12.

Yhteislaulut kajahtavat Jyväskylän pääkirjastolla 2.12.

Juhlat Suomen 99 syntymäpäivän kunniaksi voi aloittaa jo perjantaina 2.12. klo 13 pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39–41) yhteislaulujen merkeissä. Jaana Elorannan vetämän Laulusta voimaa -tilaisuuden teemana on tällä kertaa Suomea ja suomalaisuutta kautta aikojen.

– Suomen itsenäisyyttä juhlistetaan laulamalla ainakin Olen suomalainen ja Sininen ja valkoinen -kappaleet ja lopuksi Minnansalissa soi tietysti Maamme-laulu, Eloranta paljastaa.

Musiikilla on tutkitusti vaikutusta aivojen terveyteen, joten yhteislauluissa yhdistyvät sekä huvi että hyöty. Yhteislaulutilaisuudet alkavat alkuverryttelyllä ja äänenavauksella. Teeman mukaan valittujen laulujen välillä arvuutellaan kappaleiden levytysvuosia ja ensiesittäjiä.

Syyskauden 2016 laulukerrat:
Pe 2.12. klo 13 Suomea ja suomalaisuutta kautta aikojen, pääkirjaston Minnansali
Ma 12.12. klo 13 Joululaulujen helmiä, Palokan kirjasto (Koivutie 5)

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen järjestämiin Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tilaisuudet kuuluvat Joulukylä Jyväskylä -tapahtumakokonaisuuteen.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, terho.valkonen[at]jkl.fi, p. 014 266 4045
http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/laulustavoimaa

25.11.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje