Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 12.12.2016

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 12.12.2016

Varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 12.12. klo 18 Väinölän päiväkodissa, osoitteessa Salvesenintie 9. Raadin tapaamisen teemana on tällä kertaa lasten liikkuminen ja hyvinvointioppiminen.

Varhaiskasvatuksen asiakasraadin uudistuneiden kokouskäytänteiden mukaisesti joulukuun tapaaminen on avoin myös Kuokkalan alueen varhaiskasvatuksen asiakkaana olevien lasten vanhemmille. Toiminnallisen työpajatyöskentelyn kautta avataan liikunnan merkitystä lasten kasvuun ja kehitykseen sekä käydään läpi, miten uusi varhaiskasvatussuunnitelma 2017 ja esiopetussuunnitelma määrittelevät liikunnan ja hyvinvoinnin.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön. Päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 11.12. mennessä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati/yhteydenotto.

Raadin aikaisempien kokousten muistiot löytyvät Jyväskylän varhaiskasvatuksen nettisivulta www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
asiakaspalvelupäällikkö Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746

25.11.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje