Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Iki-ihana Lumiukko-animaatio nähdään elävän musiikin säestyksellä Jyväskylä Sinfonian viidessä konsertissa 7.-8.12.

Iki-ihana Lumiukko-animaatio nähdään elävän musiikin säestyksellä Jyväskylä Sinfonian viidessä konsertissa 7.–8.12.


Rakastettu, perinteinen joulunajan animaatioelokuva Lumiukko nähdään ja kuullaan Jyväskylä Sinfonian elävällä säestyksellä keskiviikkona 7.12. ja torstaina 8.12. Jyväskylän teatteritalolla. Suurelle valkokankaalle heijastettu tarina kertoo pienen pojan ja keskiyöllä henkiin heräävän Lumiukon tarinan, joka pohjautuu Raymond Briggsin kirjaan. Vuonna 1982 valmistuneen animaation musiikin on säveltänyt Howard Blake, ja sen tunnussävelmän Walking in the Air esittää konserteissa Alex Vrielink Jyväskylän Poikakuorosta. Konsertit johtaa kapellimestari Kimmo Tullila.

Viisi konserttia kuullaan ke 7.12. klo 17 ja 18 sekä to 8.12. klo 10, 17 ja klo 18. Konsertin kesto on 30 minuuttia, joten se sopii myös perheen pienimmille.

Tiernatytöt ja Pop Up -kirjastot ilahduttavat yleisöä konsertti-iltoina

Kypärämäen alakoulun musiikkiluokkien Tiernatytöt esiintyvät konserttiyleisön iloksi ennen kutakin iltakonserttia. Yleisölämpiössä pidettävät esitykset alkavat klo 16.30 ja 17.30.

Jyväskylän kaupunginkirjaston väki pystyttää lämpiöön myös Pop Up -kirjaston kumpanakin Lumiukko-iltana. Pop Up -kirjastosta voit lainata omalla kirjastokortillasi mukaasi kirjoja, levyjä ja muuta kivaa aineistoa, joten nappaa kortti ja kirjakassi mukaan konserttiin!

Lue lisää konsertista
Kuvapankki

Liput:
aamukonsertti:
5 € teatterin lippumyymälästä tai
6,50 € (hinta sisältää palvelumaksun) Lippupisteestä

iltakonsertit:
10 €, S-Etukortilla 8 € teatterin lippumyymälästä tai
12,50 € (hinta sisältää palvelumaksun) Lippupisteestä

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
p. 014 266 4167
jenni.hakola[at]jkl.fi

24.11.2016Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje