Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Palkittu ja kansainvälisesti tunnettu tanssiteatteri Glims & Gloms tanssii matematiikan kanssa Jyväskylän kaupunginteatterilla 27.11.

Palkittu ja kansainvälisesti tunnettu tanssiteatteri Glims & Gloms tanssii matematiikan kanssa Jyväskylän kaupunginteatterilla 27.11.

Jyväskylän joulunavausviikonlopun valopilkkuna hohtavat Tanssiteatteri Glims & Glomsin hauskat papulat sunnuntaina 27.11. klo 16 kaupunginteatterin suurella näyttämöllä (Vapaudenkatu 36).

Valoilla, liikkeellä ja monenlaisilla geometrisillä muodoilla leikittelevä PapulaBOX tutustuttaa katsojat hullunkurisiin ja sähäköihin papuloihin, jotka tekevät tieteellisiä liiketestejä ja perehtyvät muotojen ihmeisiin. Pallon ja Kolmion jalat menevät lopulta kaikessa tiimellyksessä solmuun ja pulman ratkaisemiseksi tarvitaan myös yleisön apua. Janat, jonot, neljäkkäät, ympyrät ja suunnikkaat tulevat tutuksi matkan varrella – papulat siis tanssivat matematiikan kanssa!

Kansainvälisestikin tunnustettu tanssiteatteri Glims & Gloms saapuu Lasten Lystin vieraaksi Espoosta. Glims & Glomsin tavoitteena on tuottaa esityksiä, joissa komiikka koskettaa, huumori yllättää ja tanssi kohottaa. PapulaBOXin koreografian on tehnyt Simo Heiskanen, toinen tanssiteatterin perustajista, papuloina nähdään Jonna Aaltonen, Mikko Heino ja Sakari Saikkonen. Pasi Pehkonen on suunnitellut valot ja Metti Nordin pimeässä hohtavan puvustuksen. Esitys on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille ja kaikille lapsenmielisille.

Ja kun papuloiden pulmat on ratkaistu, teatterilta voi tanssahdella suoraan kävelykadulle juhlistamaan joulunavausta.

Liput 10 € kaupunginteatterin lippumyymälästä / alk. 11,5€ Lippupisteestä.
Esityksen kesto 40 min.

Esitys on osa Lasten Lystin ohjelmistoa: www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen, p. 014 266 4043 / 040 738 3450, maria.poikonen[at]jkl.fi

23.11.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje