Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Sinfonian kamarimusiikkikonsertit valokuvanäyttelyn kera kuullaan Keski-Suomen museolla 27.11. ja 4.12.

Jyväskylä Sinfonian kamarimusiikkikonsertit valokuvanäyttelyn kera kuullaan Keski-Suomen museolla 27.11. ja 4.12.


Syyskuussa alkanut Jyväskylä Sinfonian neliosainen kamarimusiikkisarja Musiikin valokuva-albumi jatkuu kahdella viimeisellä konsertilla Keski-Suomen museon vanhassa luentosalissa marras-joulukuun taitteessa. Katutaide- ja luontovalokuvia ja videoprojisointeja sekä niihin kytkeytyvää kamarimusiikkia yhdistävät konsertit ovat sunnuntaina 27.11. ja 4.12. klo 15. Valokuvanäyttely on esillä ensimmäisen kerroksen ala-aulassa 27.11.–11.12. ja on tutustuttavissa museon aukioloaikoina sekä konserttien yhteydessä.

Ensimmäisessä konsertissa esiintyvät viulistit Niina Tuunainen ja Kaisamari Hiltunen, alttoviulisti Grigory Tsyganov, sellisti Ilkka Kauppi ja cembalisti András Szabó. Ohjelmassa on musiikkia barokista nykyaikaan, kun mukana ovat säveltäjänimet Antonio Vivaldi, Luigi Boccherini, Arvo Pärt sekä Philip Glass.

Sarjan päättävä konsertti 4.12. tuo lavalle alttoviulisti Grigory Tsyganovin sekä pianisti András Szabón, kun duo tulkitsee Robert Schumannin ja Pjotr Tšaikovskin romanttista kamarimusiikkia.

Lue lisää konserteista
Kuvapankki

Liput Keski-Suomen museolta:
18 € (sisältää sisäänpääsyn museoon) tai
Museo-kortilla 15 €

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
p. 014 266 4167
jenni.hakola[at]jkl.fi

23.11.2016Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje