Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Palokan terveysasemalla alkaa 3–4 kuukauden remontti joulukuun alussa

Jyväskylän Palokan terveysasemalla alkaa 3–4 kuukauden remontti joulukuun alussa

Jyväskylän Palokan terveyasemalla alkaa 3–4 kuukautta kestävä remontti 2. joulukuuta. Ensin menee remonttiin laboratorio, joka on suljettuna koko remontin ajan. Näytteenotto ja ekg-tutkimukset siirtyvät remontin ajaksi Jyväskylän Näytteenottokeskukseen (Telefoonikuja 5) ja Keski-Suomen keskussairaalan laboratorioon (Keskussairaalantie 19).

Ensiavun ja tarkkailukäytävän tilojen remontti alkaa 7. joulukuuta, minkä vuoksi kulku vuodeosastoille on takapihan kautta. Lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottotoimintaan remontti ei vaikuta.

Remontti on laboratorion ja vastaanottotilojen osalta perusteellinen ja se valmistaa toimitilat nykyaikaiselle toiminnalle.

–Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä ja toivomme, että se haittaa mahdollisimman vähän asiakkaitamme, sanoo osastonhoitaja Anne Kirmanen Palokan terveysasemalta.

Jyväskylän Näytteenottokeskus palvelee laboratorioasiakkaita ajanvarauksella ja vuoronumerolla arkisin ma-pe klo 7–15. Keski-Suomen keskussairaalan laboratorio palvelee ajanvarauksella ja vuoronumerolla arkisin ma-to klo 7– 16 ja pe 7-15.

Fimlab suosittelee, että asiakkaat käyttävät ajanvarausta. Ajan voi varata joko netissä osoitteessa fimlab.fi tai puhelimitse numerosta 010 808 515 arkisin klo 7-18.

Lisätietoja: osastonhoitaja Anne Kirmanen, Palokan terveysasema, p. 014 336 6091
palvelupäällikkö Tommi Seikkula, Fimlab, p. 050 400 9145

22.11.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje