Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Luonnonvalokuvaaja Mika Honkalinna Jyväskylän pääkirjastossa 24.11. – Kuvaaja inspiroituu pohjoisen havumetsäluonnon talven estetiikasta, kamppailusta ja selviytymisestä

Luonnonvalokuvaaja Mika Honkalinna Jyväskylän pääkirjastossa 24.11.
– Kuvaaja inspiroituu pohjoisen havumetsäluonnon talven estetiikasta, kamppailusta ja selviytymisestä

Luonnonvalokuvaaja Mika Honkalinna tuo Korppiretki- ja Taigalunta-valokuvateoksiensa tarinat ja tunnelman Jyväskylän pääkirjastoon torstaina 24.11. kello 18.00.

Honkalinna on Limingassa asuva kirjoittava luonnonvalokuvaaja, joka on kuvannut ammatikseen vuodesta 1998 lähtien. Hänen pääkohteenaan on pohjoinen havumetsäluonto kaikkine elementteineen; erityisesti talven estetiikka, niukkuus, talven keskellä kamppailu sekä siitä selviytyminen puhuttelevat häntä.

Luonnonkuvauksessa Honkalinnaa kiinnostaa kuvan ja sanan liitto, kuvien ympärille kehkeytyvä tarina. Hän panostaa kuvaesityksiin ja pyrkii tekemään niistä kokonaisvaltaisen elämyksen. Tässä tilaisuudessa nähdään Korppiretki- ja Taigalunta-kuvakertomukset.

Honkalinna on julkaissut viisi valokuvateosta: Metsäpäiviä (2005), Lumen aika (2007), Suuri pöllö (2011), Korppiretki (2015) ja Taigalunta (2015). Korppiretki-teos valittiin WWF:n Vuoden luontokirjaksi ilmestymisvuotenaan.

Mika Honkalinna Ammattiluontokuvaajat-verkkosivustolla: www.ammattiluontokuvaajat.fi/jasenet/userprofile/mhonkalinna

Honkalinnan kuvaluento pidetään pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenk. 39–41, 1 krs). Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätietoja:
Marianna Tiensuu, kirjastovirkailija, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p.014 266 4120

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto/

18.11.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje