Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kirjailija Pirjo Hassinen kertoo työstään ja uusimmasta teoksestaan Jyväskylän Palokan aluekirjastossa torstaina 17.11.

Kirjailija Pirjo Hassinen kertoo työstään ja uusimmasta teoksestaan Jyväskylän Palokan aluekirjastossa torstaina 17.11.

Kirjailija Pirjo Hassinen vierailee Palokan aluekirjastossa torstaina 17.11. klo 18.00. Hassinen kertoo uusimmasta, ajankohtaisia poliittisia teemoja käsittelevästä teoksestaan Kalmari (2016 Otava) sekä työstään kirjailijana. Vierailu on osa Palokan kulttuuripäivien ja Pohjoismaisen kirjastoviikon ohjelmaa.

Hassinen on kerännyt vuosien varrella suurta arvostusta työstään ja hänen teoksiaan on käännetty latviaksi, norjaksi, saksaksi, tsekiksi ja turkiksi. Hassinen kuvailee kirjojensa perusteemoiksi valtasuhteet, rakkauden, kuoleman ja yhteiskunnallisuuden.

Hassinen on kirjoittanut 15 romaania, joista neljä on yltänyt Finlandia-ehdokkaaksi: Popula (2012 Otava), Kuninkaanpuisto (2004 Otava), Jouluvaimo (2002 Otava) ja Voimanaiset (1996 Otava). Hän on voittanut muun muassa kirjallisuuden valtionpalkinnon vuonna 2001 ja Suomi-palkinnon vuonna 2004.

Kirjailijavierailu järjestetään yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa. Hassista haastattelee kirjallisuuden läänintaiteilija Vesa Lahti. Yleisön esittämät kysymykset ovat erittäin tervetulleita.

Pirjo Hassisen haastattelu verkkokirjaston Keskiö-palstalla: https://www.keskikirjastot.fi

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Merja Paloheimo, kirjastovirkailija, Palokan aluekirjasto (Koivutie 5), merja.paloheimo[at]jkl.fi, p. 014 266 7300

11.11.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje