Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Teatteritiistaissa keskustelua monikulttuurisesta lapsi- ja nuorisotyöstä

Teatteritiistaissa keskustelua monikulttuurisesta lapsi- ja nuorisotyöstä

Jyväskylän kaupunginteatterin Teatteritiistai järjestetään jälleen 15.11. klo 19 alkaen teatterin yleisölämpiössä. Tuolloin kehyksen illan alustukselle ja keskustelulle muodostaa monikulttuurisessa maisemassa liikkuva koko perheen näytelmä Mimmi Mou Mirmajassa.

Illan alustajana on Monikulttuurikeskus Glorian nuorisotyöstä vastaava Tiinu Ristinen, joka esittelee Glorian toteuttamaa monikulttuurista lapsi- ja nuorisotyötä. Monikulttuurikeskus Gloria on vuorovaikutuksellinen foorumi, jossa ihmiset ja kulttuurit kohtaavat. – Tässä avautuu kulijoille mainio mahdollisuus tutustua Glorian tekemään arvokkaaseen työhön lasten, nuorten ja perheiden parissa. Tilaisuudessa varataan aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille, teatterikuraattori Antti Niskanen kertoo.

Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy. Teatteriravintola on auki, joten samalla on mainio tilaisuus nautiskella iltakahvit.

Lisätietoja
teatterikuraattori Antti Niskanen, (014) 266 1925, 050 413 8027


http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/ohjelmisto/mimmimoumirmajasta

9.11.2016Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje