Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Retkeilijä ja suosittu blogisti Minna Jakosuo kertoo uusista vaellusseikkailuistaan Jyväskylän pääkirjastossa maanantaina 14.11.

Retkeilijä ja suosittu blogisti Minna Jakosuo kertoo uusista vaellusseikkailuistaan Jyväskylän pääkirjastossa maanantaina 14.11.

Retkeilyn ammattilainen, blogisti ja eräopas Minna Jakosuo kertoo tuoreimmista retkistään Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa maanantaina 14.11. kello 18.00.

Jakosuon Kuukausi yksin erämaassa -retkeilysivusto ja Facebook-sivu ovat saavuttaneet suuren suosion. Niistä voi lukea seikkaperäisiä kuvauksia Minnan retkistä, joita hän on tehnyt Laatokalta Lappiin ja Keski-Suomesta Kebnekaiselle yksin ja yhdessä patikoiden, hiihtäen ja meloen.

Nyt yleisöllä on mahdollisuus tulla kuulemaan ja nauttimaan Minnan viimeisimmistä vaelluksista Suomen Lapissa, ja päästä niistä osalliseksi myös loisteliaiden valokuvien kautta. Samalla tarjolla on hyödyllisiä retkiruokavinkkejä ja käytännön ohjeita vaeltamiseen.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Jakosuon Kuukausi yksin erämaassa -verkkosivusto ja Facebook-sivu:
https://aloneinthewild.net/
https://www.facebook.com/yksinvaellus/?fref=ts

Lisätietoja:
Marianna Tiensuu, kirjastovirkailija, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4120, marianna.tiensuu[at]jkl.fi

9.11.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje