Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Meidän keskusta -kyselyn tulokset

Meidän keskusta -kyselyn tulokset

Keskustan kaupunkirakenteen strategisen suunnitelman luonnoksia esiteltiin ideointi-illassa Lyseolla 8.9.2016. Sen lisäksi mielipiteitä ja kehittämisideoita kerättiin verkkokyselyllä, joka oli avoinna 8.–30.9.2016.

Meidän keskusta -verkkokyselyyn osallistui 276 vastaajaa. Kyselyn tulokset osoittavat, että vastaajat olivat perehtyneet esillä olleisiin suunnitelmaluonnoksiin ja kaupunkisuunnittelun ajankohtaisiin aiheisiin. Keskustan täydennysrakentamisesta oltiin pitkälti samoilla linjoilla suunnitelmien kanssa. Keskustassa nähtiin olevan tilaa uusille rakennuksille, mutta samalla toivottiin vihreyttä lisättävän ja viihtyisyyttä parannettavan. Avoimissa vastauskentissä jaettiin lisäksi yli tuhat yksittäistä keskustaan liittyvää kokemusta ja ideaa. Vastaukset antavat hyvän pohjan jatkaa keskustan kaupunkirakenteen suunnittelua, vaikka kaikkia ideoita ei kerralla voisikaan toteuttaa.

Meidän keskusta -kyselyn tuloksiin voi tutustua osoitteessa http://www2.jkl.fi/kaavakartat/meidan_keskusta/meidan_keskusta_kyselyn_tulokset.pdf

Ideointi-illassa ja verkkokyselyssä saatua palautetta hyödynnetään suunnitelmakarttojen jatkotyöstämisessä. Keskustan kaupunkirakenteen strateginen suunnitelma on tavoitteena viedä kaupunkirakennelautakunnan hyväksyttäväksi vuoden 2017 alussa.

Suunnitelmakarttaluonnoksiin voi tutustua osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/kaupunkikeskusta/kaupunkirakenne

9.11.2016Mauri Hähkiöniemi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje