Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Interaktiivinen KickIt-palloilupeli vapaasti kokeiltavissa Jyväskylän Hipposhallilla 14.-15.11.2016

Interaktiivinen KickIt-palloilupeli vapaasti kokeiltavissa Jyväskylän Hipposhallilla 14.-15.11.2016

OiOi:n KickIt-peli mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan harjoitella esimerkiksi jalkapalloa konsolipelien elämysmaailmaa hyödyntäen.

Jyväskylän Hipposhallissa tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus tulla kokeilemaan mitä palloilulajien pelaaminen saattaa tulevaisuudessa tarkoittaa. Mikkeliläisen OiOi:n KickIt-demo saapuu vierailemaan Jyväskylään 14.-15.11. ja sitä voi pelata ilmaiseksi maanantaina klo 15-22 ja tiistaina klo 8-18 (Monnarin squashkenttä nro 1, Kuntoportti 3). Paikalla peliä demoamassa on OiOi:n toimitusjohtaja Sami Kämppi, joka opastaa tarvittaessa pelin käyttöön ja kertoo lisää interaktiivisesta pelaamisesta.

Peliä ovat tervetulleita kokeilemaan kaikki innokkaat perheen pienimmistä alkaen. Varusteeksi sopivat sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet. Mukaan olisi hyvä ottaa reippaan ja avoimen mielen lisäksi myös omat sisäpelikengät.

- Lupaavinta on ollut se, että kukaan ei malttanut lopettaa pelaamista ja aika kului huomaamatta. Hiki ja syke nousivat kaikilla pintaan ja mikä tärkeintä pelaaminen oli kaikista aivan sairaan hauskaa! kuvailee Sami Kämppi aikaisempia kokemuksia pelin demoamisesta.

Pelissä on sekä yksin- että moninpelimahdollisuudet ja useita pelimuotoja ja –tasoja, jotka on kehitelty yhteistyössä huippuvalmentajien kanssa. Monipuolisen pelistä tekee myös sen periaatteessa rajattomat sijoittamismahdollisuudet aina liikuntahalleista vaikkapa lentokentille.

KickIt-demotilaisuus järjestetään Urheilu- ja liikuntapaikkarakentamisen tulevaisuus –seminaarin yhteydessä. Seminaariin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: http://www.taike.fi/fi/web/varsinais-suomi/urheilu-ja-liikuntapaikkarakentaminen-seminaari-jyvaskyla-15.11.2016.

Seminaari järjestetään yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen sekä Jyväskylän kaupungin kanssa.


Katso video KickIt-pelistä ja lue lisää: http://oioi.fi/projects/kickit-smart-space-for-training/

Lisätietoja demosta: Sami Kämppi, sami.kamppi[at]oioi.fi, p. 040 820 4561

Lisätietoja tapahtumasta: Kirsi Pitkänen, kirsi.pitkanen[at]taike.fi, p. 0295 330 838

9.11.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje